A migránsnak nézet rokonról, szomszédról, barátról

2017. november 03. 17:15

Kömlőn és Esztergályhorvátiban és Őcsényben mindenki áldozat.

2017. november 03. 17:15
Bazsó Bálint
Alfahír

„Kömlőn és Esztergályhorvátiban és Őcsényben mindenki áldozat.

Azért, mert a hatalom pontosan tudta, hogy mitől fél a kömlői, az esztergályhorváti, az őcsényi.

Azért, mert a hatalom mindent megtett azért, hogy hozzájuk már csak a saját mocskos propagandája jusson el.

Azért, mert a hatalom magasról leszarja, hogy mekkora kárt okoz ezzel a kömlőinek, az esztergályhorvátinak, az őcsényinek.

Tragikus és szomorú, egyben szörnyen fájóan elkeserítő, hogy Kömlőn a régen látott rokonok, egykori szomszédok, rokonok, barátok nem könnyezve-összeborulva örültek meg egymásnak, hanem rettegve-remegve hívták fel a polgármesterüket, hogy valakik a temetőben sétálnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. november 04. 17:00
Bazsó elvtárs méltatlankodik, amúgy látványlibsi módra...
august
2017. november 04. 06:25
:) Várom már a leleplező cikkeket, ahol majd nevesítenek a balliberális médiamunkások néhány vidéki települést, ahol majd nemsokára megjelenik a piros ruhás migráns, valamilyen hátizsákkal a hátán, és a helyi polgárőrök üldözőbe veszik.. Ugyanolyan bombasztikus cikk lesz, mint mindenszentek idején a migránsok a temetőben..
malakka
2017. november 04. 00:03
Nem értem az alfahíres ficere sírásának okát. Vona világosan megmondta: - Jövőre ő lesz a miniszterelnök - Semmi baj a kvótával, pár ezer jöhet. 5 hónapot kell kibírni és majd huss, elsuhan a gyűlölet, az alfahíres csicskák meg örömködhetnek, mert mennyire jó érzés, amikor már nem csak látni vélik a migrit, hanem látják is valóban.
OrangeOrder
2017. november 03. 21:53
Sírok, óriási! Ezt is megértük. De még mélyen bízom abban, hogy hátha csak viccelnek. Nem hiszem el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!