Gátválasztást? Na ne!

2017. október 25. 11:51

Tarlós István mind szakmailag, mind a társadalmi közvélemény előtt elveszítette a csatát.

2017. október 25. 11:51
Illés Zoltán
Index

„Miután mind szakmailag, mind a társadalmi közvélemény előtt elveszítette a csatát, Tarlós István főpolgármester úr múlt pénteken bejelentette, hogy a jövő áprilisi országgyűlési választások fővárosi témájává akarja tenni kedvenc nünükéjét, a római-parti mobilgátat. Persze ő célként a problematika – átmeneti – politikamentesítését hangoztatta, de ravasznak vélt trükközései által valójában a 2018-as országgyűlési választások fontos budapesti kérdésévé tette a Római ügyét. Ezzel az erővel mondhatta volna azt is: Budapesten az országgyűlési választás legyen népszavazás a Római-part sorsáról. Ha ezt a szándékát a közgyűlési többség nem írja bölcsen felül, akkor – függetlenül attól, hogy a Fidesz–KDNP milyen eredményt ér el Budapesten 2018 tavaszán – a most meghekkelt népszavazás miatt az »Ügy« egészen a 2019-es önkormányzati választásokig is kitart, akkor is érvényesítve az ezen oldal számára káros hatását. 

A Fővárosi Közgyűlés kormánypárti oldala már az elmúlt évek során is sok hátrányt szenvedett el amiatt, hogy a politikai szolidaritás kényszere folytán tűrnie kellett a főpolgármester próbálkozásait, melyekkel a római agyrémet minden áron a városra erőltetni igyekezett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelikánkutyája
2017. október 25. 22:28
Olvasom: -I. úr a Római part mobilgát tervét a főpolgármester kedvenc nünükéjének nevezte -továbbá hogy eme nünükét T. I. "ravasznak vélt" választási trükközésével a jövő áprilisi országgyűlési választások fővárosi témájává akarja tenni. Mit szólnak ehhez a mobilgát támogatói és mit az ellenzői?" Ők is nünüke, és ők is mindössze "ravasznak vélt" trükközéssel a jövő évi áprilisi választásokra készülnek és az egész csak egy emiatti trükkös felhajtás? (Nem nyilvánítottam véleményt a mobilgát ügyéról. Csak próbálom értelmezni az olvasottakat) Vagy mást próbált a megnyilvánuló úr mondani?
kozmosz
2017. október 25. 21:38
Na, ezt a fickót sem merik profilból fotózni.
betamás89
2017. október 25. 21:01
"Hónapokkal ezelőtt pedig már végleg kifújt az „55 ezer csillaghegyi lakos biztonsága érdekében” retorika, mert a nevezettek is növekvő számban kezdték felismerni, hogy ők csak ürügyként szolgálnak a római-parti mobilgát protagonistái számára. Hiszen őket a jövőben épp olyan biztonsággal meg lehet védeni az árvíztől az eddig is használt, a Nánási út – Királyok útja menti védvonalon, mint minden idők legnagyobb árvize idején, 2013-ban. " Hát ez majd a következő árvíznél elválik.
Megtalálta
2017. október 25. 17:24
Államtitkár Úrnak jelentem, az Önéhez hasonló rombolást még nem látott a környezetvédelmi szakterület! http://bit.ly/2wuxgJ1
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!