Csak azért is kisvasút!

2017. szeptember 18. 09:56

A vizsgálatokat megelőző acsarkodás nem vet jó fényt a kormányra.

2017. szeptember 18. 09:56
Csécsi László
Magyar Nemzet

„Deutsch Tamás azt igyekezett elérni, hogy az ellenőrzésekre csak a 2018-as parlamenti választások után kerítsen sort az unió. Lázár János pedig küldött egy levelet Inge Grässlének, az ellenőrző bizottság elnökének, amelyben azt írta: különösen felháborítónak tartja, és kategorikusan el is utasítja, hogy a több ezer társfinanszírozásból történetesen azt a projektet vizsgálják, amelyet a magyar miniszterelnök szülőfalujában valósítottak meg.

Inge Grässle persze tagadja, hogy politikai indíttatásból szemelték ki a kisvasutat. Így aztán mindenki annak a félnek hihet, amelyiknek akar. Mindenesetre azon sem csodálkoznék, ha az unió képviselőit nem csak a tiszta jobbító szándék vezetné, amikor a Brüsszellel lépten-nyomon összeakaszkodó Orbán Viktornak néznek a körmére.

De akárhogy is legyen, a vizsgálatokat megelőző acsarkodás nem vet jó fényt a kormányra, mint ahogy az sem, hogy nem vesz részt az uniós pénzek elcsalását vizsgáló európai ügyészség megalakításában. Pedig még politikai hasznot is húzhatnának abból, ha a Felcsútra kiszálló ellenőrök nem találnának semmit. Vagy csak apró, rosszindulatú észrevételeket tennének. Persze furcsa lenne, ha nem találnának hibát abban a beruházásban, amelynek bővítéséről bevallottan azzal az indokkal döntenek, hogy csak azért is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. szeptember 18. 15:17
Jó dolog lenne ha vissza kéne fizetni az eurós pénzeket azoknak a fideszes tolvaj gazembereknek akik a pénzt ellopják DE nem ez történik. A magyar adófizetőknek kell visszafizetni az eurós pénzeket amit a felcsúti és bandája zsebre vág. Ez duplán károsítja a magyar embereket. Először akkor amikor az uniós pénzeket ellopják és nem arra költik ami az országnak fontos. Másodszor meg akkor amikor a magyar embereknek kell visszafizetni amit a felcsúti és bandája ellop. Tetvek!
zakar zoltán béla
2017. szeptember 18. 11:09
Érdekes lehet reggel-délben és este S'lé sajtját nyámnyogni!
pollip
2017. szeptember 18. 11:06
A vizsgálódó nőszemély minden bizonnyal egy visszautasított szerelmes, ezért áll bosszút:-))))))))))))
Bodor Zoltán
2017. szeptember 18. 10:58
Nem igazán értem a sivalkodást. Jön egy ellenőrző szerv, hogy megnézze az adott támogatás felhasználását. Mivel Lázár szerint minden rendben van, ezért nincs miért aggódni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!