Magyarok, ne lopjatok

2017. augusztus 28. 10:24

Szóval ha a holland nagykövet illetlenséget követett el, és nemkívánatos személy, akkor e mérce szerint Orbán Viktor kokain hatása alatt, kabrióból szarik az ebédlőasztalra.

2017. augusztus 28. 10:24
Tóta W. Árpád
HVG

„Brüsszelről ugyanis nem nagyköveti magánbeszélgetésből, hanem a magyar állam teljes erővel tolt kampányaiból tudhatjuk, hogy egy: meg kell állítani; kettő: nemhogy hasonlít bármilyen módszere a terroristákéhoz, hanem egyenesen terroristákat telepít be, hogy elpusztítsa Európát; három: köztudomásúan korrupt elit igazgatja, természetesen Soros kedve szerint. Szóval ha a holland nagykövet illetlenséget követett el, és nemkívánatos személy, akkor e mérce szerint Orbán Viktor kokain hatása alatt, kabrióból szarik az ebédlőasztalra, és legalább a Holdra kellene száműzni. Az Európai Unió azonban nem ilyen érzékeny. Nincs ugyanis olyan nyája neki, amelyiket uszítással kellene etetni: nem nyer azzal szavazatokat, ha látványosan megsértődik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
navis praetoria
2017. augusztus 29. 10:11
"Magyarok ne lopjatok" Ezt tanítani kellene a kommunikáció és média szakon, mint a politikai önrombolás parádépéldáját. Hogy lehet egy ilyen jelszóval választást nyerni? Ez a fickó is a fidesznek dolgozik - öntudatlanul.
1000bocs
2017. augusztus 29. 09:45
Hogy Brüsszel terroristákat telepít be, az élet által igazolt tény. Ezzel nem kell "vádolni" őket, a terror megtörtént, megtörténik újra. A "nagyköveti magánbeszélgetés" megjelent a 168 órában. Stb... TótaW megint haragban van a tényekkel, de az ide kommentelő libsiidióták már a neve hallattán is elcseppennek. A tény, hogy egy ilyen lény lehet nekik a "nap" - elég jól bemutatja a libsik szellemi horizontját.
justiceforhungary
2017. augusztus 29. 09:36
szőröstalpú oláhbérenc
kalhana
2017. augusztus 29. 08:37
Tóta akart írni egy antiorbánista cikket. Ehhez a holland nagykövet esetének semmi köze. Akár a vízállás-jelentésből is kiindulhatott volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!