Fapapucs

2017. augusztus 27. 20:10

Képtelenség eltekinteni azoktól a horrorisztikus borzalmaktól, szörnyűségektől, amely „eredményekhez” a gyakorlatban az iszlám szélsőségesek „elvei” vezetnek. Ebbe a kontextusba a magyar kormány egyszerűen nem keverhető bele.

2017. augusztus 27. 20:10
Mátyás Győző
168 Óra

„Minden futsalosok legnagyszerűbb külügyére érezhető büszkeséggel rendelte vissza a hollandiai magyar nagykövetet Hágából.

Egy rosszul megfogalmazott, félreérthető mondat miatt. Amit a távozó holland nagykövet mondott éppen a 168 órának adott interjújában. Ismételem: rossz mondatról van szó. Persze nem egészen azért, amiért a magyar hatalmi akárkik rárepültek. (E tekintetben külön gratulálnánk D. Tamás szokásos cizellált kommentárjához /meg ahhoz, ahogy az európai színtéren reprezentálja hazánkat, ezzel is növelve az ország iránt megnyilvánuló szimpátiát/. Amúgy várjuk Rezsiszilárd értő megjegyzéseit is.)

Semmilyen módon nem lehet ugyanis összevetni az iszlám szélsőségesek ellenségképző logikáját a magyar kormány gyűlöletpropagandájával, bármennyire visszataszítónak gondoljuk is azt. Azért nem, mert egyszerűen képtelenség eltekinteni azoktól a horrorisztikus borzalmaktól, szörnyűségektől, amely »eredményekhez« a gyakorlatban az iszlám szélsőségesek »elvei« vezetnek. Ebbe a kontextusba a magyar kormány egyszerűen nem keverhető bele.

Az más kérdés, hogy a holland nagykövetnek esze ágában sem volt »egyenlőségjelet tenni a terroristák és a magyar kormány közé«, amivel lucidus elméjű külügyminiszterünk megvádolta őt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. augusztus 28. 11:51
A holland külügyminiszter repült rá. A holland külügyminiszter is. #szerecsenmosdatás
puszika
2017. augusztus 28. 11:50
Még két-három mondat és betojsz a nagy erőlködésben elvtárs! Bizony a 168 tóra megint melléfogott!! Te meg kontár módjára köszörülöd a csorbát. Röhögünk Vincent!!!!!!!!!
Vasvirág
2017. augusztus 28. 07:25
https://youtu.be/SosD_fdUIvs
balbako_
2017. augusztus 28. 06:21
Minden nagykövet munkájának az alapja, hogy ne fogalmazzon meg félreérthető mondatokat ugyanis ő a kormánya véleményét van hivatva közölni nem a magánvéleményét. Ezt most Mátyás is elismeri, de ha a a holland nagykövetnek esze ágában sem volt »egyenlőségjelet tenni a terroristák és a magyar kormány közé, akkor miért mondta. És, ha mondta miből derül ez ki? Minden esetre Szíjjártó Péter példásan járt el D. Tamás véleményét - ami kissé érdes ugyan - de Mátyás és a ballib média messzemenőleg alátámasztja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!