Káosz és fejetlenség a vizes VB-n, de hajrá magyar versenyzők!

2017. július 14. 13:35

Rémálom volt a ma kezdődő vizes világbajnokság szervezése és előkészítése. Egy izgalmas építészeti makettet mutattak be központi uszodaként, és lett helyette egy kockaépület a Duna-partján.

2017. július 14. 13:35
Varju László
DK

„Rémálom volt a ma kezdődő vizes világbajnokság szervezése és előkészítése. Egy izgalmas építészeti makettet mutattak be központi uszodaként, és lett helyette egy kockaépület a Duna-partján. A VB költségvetése az eredetileg tervezettnek háromszorosa lesz – kb. 150 milliárd forint.

A »Dagály-törvény« lehetőséget adott minden kapcsolódó közbeszerzés meghívásos alapon történő lefolytatására. A tenderek eredménye azt mutatja, sok esetben a kormányzattal jó viszonyt ápoló, az utóbbi években közbeszerzéseket halmozó cégek nyerték el a kivitelezés jogát. A DK azt gondolja, fideszes magánzsebekbe vándorolhattak milliárdok. A megalománia jegyében építettek egy ugrótornyot a Duna-parton. Itt minden egyes, onnan elvégzett ugrás 18 millió forintjába kerül a magyar adófizetőknek.

Káosz és fejetlenség uralkodott a megnyitó körül is, a meghívott sztár lemondta a rendezvényt, vérig sértettek úszólegendákat. Közben kiderült, hogy a világbajnokságra érkező nézők, ha szabad wifi-re jelentkeznek, orosz és azeri adatbázisba kerülhetnek. Mindebből látszik, mi lett volna, ha Budapest olimpiát rendezhetne. Egy vizes VB költsége is háromszorosára nőtt. Egy Fidesz által rendezett és szétlopott olimpia államcsődhöz vezetett volna. A Demokratikus Koalíció ki fogja vizsgáltatni a vizes VB körüli brutális árazásokat, de tiszta szívvel szurkolunk a magyar sportolóknak. Kívánunk nekik sikeres, eredményes versenyzést!

Varju László

alelnök, DK”

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edvind johnsson2.0
2017. július 30. 20:41
Dk-s dögevő, akarom mondani féreg.
Zod
2017. július 30. 20:07
Anyukád.
tevevanegypupu
2017. július 17. 08:32
Minden esetre az elbojszintott kormányati negyednél sokkal de sokkal jobban sikerült..és úgy általában nagyon hálás lennék a DK-nak, ha elmesélné, hogy még mikor mszp-ként kormányoztak, mi volt az, amit létrehoztak..káoszon, adósságon, hazugságokon és lovasrendőrrohamon kívül..
Sörgyári megálló
2017. július 17. 08:26
Nem tudom, de erről a vinnyogásról az jutott az eszembe, hogy talán a lábkörmét is festi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!