Gyárfás lemondatása mögött kizárólag politikai okok állnak

2016. november 30. 15:38

Aki azt gondolja, hogy Gyárfás lemondatása mögött szakmai konfliktusok húzódnak meg, az szerintem még mindig nem érti a Fidesz politikáját.

2016. november 30. 15:38
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Sztárklikk

„Én azt gondolom, hogy a történet valójában a tervezett 22 milliárd helyett már ma is több mint 90 milliárdba kerülő világbajnokságra szánt pénzről és az ezzel járó kóvedről szól. A fidesz-kormány nem akarta, hogy egy számukra megbízhatatlan vezetés is belelásson abba, hogy hogyan kél lába a pénz jelentős részének és a saját embereikkel akarják learattatni a bődületes pazarlással megrendezett világbajnokság erkölcsi és anyagi babérjait.

És azt sem akarták tovább tűrni, hogy a legsikeresebb magyar sportág vezető pozícióiban még mindig nem vezető fideszes politikusok üljenek. Gyárfástól már régen meg akartak szabadulni, de csak most találtak szövetségeseket ehhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
totyalaci
2016. december 01. 15:36
Nagyon egyszerű ez fiuk,olyan két hét, egy hónapot kell várnunk és az elnöki székben ott virít valamelyik fideszes elvtárs. És nem is akármilyen elvtárs, mert ugye az úszósport az minden mostani balhétól függetlenül sikeres. Az új elvtárs majd azért utalni fog rá, hogy tőle is sikeres
vigyor
2016. december 01. 12:20
Na jó, ez zsírosra és izzadságszagúra sikerült....aztán megnéztem a szerzőt.
Dénia
2016. december 01. 12:12
Hát persze, mint tudjuk, mindent az Orbán intéz, és mindenkit az Orbán nevez ki személyesen minden posztra. Csak akkor mi a fenét keresett eddig Gyárfás az úszószövetség élén?
zenebono
2016. december 01. 08:37
Most, hogy így egyedül maradt Gyárfás, lehet, hogy a Fenyő ügy is ismét előtérbe kerül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!