Nyugtató helyett

2016. augusztus 04. 15:52

Az olvasottság–nézettség–kattintásszám körforgásában nincs az a szenzációhajhász cím, elrettentő videó, ami meg ne jelenne Rio témájában. Pedig alapvetően minden rendben.

2016. augusztus 04. 15:52
Deák Zsigmond
Magyar Idők

„Zikavírus és egyéb kórok, terrorveszély, szennyezett víz, közlekedési káosz, félkész olimpiai falu, elégtelen közbiztonság, ingatag politikai helyzet… Erről szól ma minden, az olvasottság–nézettség–kattintásszám körforgásában nincs az a szenzációhajhász cím, elrettentő videó, ami meg ne jelenne Rio témájában.

Pedig alapvetően minden rendben. A létesítmények elkészültek, a sportolók edzenek, a wifi működik, a transzferbuszok közlekednek, az idő kellemes. Mindezeket már kint tartózkodó kollégáimtól tudom, akik nem a csádi hírügynökségtől vették át az információt, hanem a saját bőrükön tapasztalták. Nyilván a szúnyogcsípést is, de mivel felszerelkeztek riasztóval, nincs gond. Ha nem iszunk a csapból és a Guanabara-öböl koszos vizéből, jó eséllyel megúszhatjuk a hascsikarást is, s még ott a széntabletta. Amennyiben lemásoltuk az útlevelünket, regisztráltunk a konzuli szolgálatnál, kisebbre vettük a bankkártyás készpénzfelvételi limitünket, s kevés bankót hordunk a zsebünkben, akár egy zsebtolvajlást, rablást is közepes kárral megúszhatunk. Az ilyen élményből táplálkozó riportot azért kihagynám… Különben sem kell bemenni a favelákba, hajnali háromkor a Bérkocsis utcából is nehéz távozni némi atrocitás elszenvedése nélkül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. augusztus 05. 09:58
HAHHAHHAHHAHAHHAHAHHAH:)))) Beszarok: ha nem mozdulunk ki Rioban a hotelbol, semmi bajunk nem lesz, szoval minden rendben:))) Milyen elmebeteg mar ez a kormanyparti seggnyalo brigad:))
OLIMPIA- SZENNY, DROGOK, RABLÓGYILKOSOK
2016. augusztus 05. 07:31
Éjjen a Zolimpia!
Gregorius
2016. augusztus 04. 20:46
Én is azt hallottam ma a magyar Sajtófőnök nyilatkozatában, hogy azon túl, hogy néhány szobájukat maguk takarítottak ki, nincsen nagyobb zűr az olimpiai faluban. Ha a labdarúgó VB-t meg lehetett úszni Dél-Afrikában, itt sem lesz nagyobb baj...
na még ez is
2016. augusztus 04. 16:42
Deák nertárs valamilyen alternatív univerzumban él...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!