Látja? Nem látja? Na látja!

2016. március 25. 17:55

Készül a rendeleti kormányzás. Látom előre, még kevesebb tudunk majd arról, amiről azt akarják, ne lássuk.

2016. március 25. 17:55
Somfai Péter
Népszava

„Az egyik internetes portál vette a fáradtságot és feltérképezte, mi az, amiről szívesen beszél a Fidesz-propaganda, és mi az, amiről inkább nem. (...)

Büszke az »ország«: megkaptuk a vizes vb rendezési jogát. Kicsit többet kaszál Garancsi úr cége a »hamar vállalt« építkezésen? A kormány titokban hozzácsapott még a kialkudott 24 és fél milliárdhoz másik 24 és felet? Erről csak azok tudnak, akiknek kedvenc olvasmánya a Közlöny.

Szívesen beszél arról a KDNP-s miniszterelnök-helyettes, hogy a kettős állampolgárság intézménye »a magyar nemzetpolitika sikertörténete«. Azzal nem dicsekszik, hogy Ukrajnában és Szerbiában árucikk a magyar útlevél a feketepiacon. Azt sem verték nagydobra, hogy 88 csalót lefüleltek és visszavonták az állampolgárságukat.

Készül a rendeleti kormányzás. Látom előre, még kevesebb tudunk majd arról, amiről azt akarják, ne lássuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2016. március 27. 10:12
Csak rettegjen tovább, haláláig! Megérdemli.
kuc-kuc
2016. március 26. 06:58
Szt István meg a zsidó Máriának a országot ...vagy nem? s....mert szoci volt biztos
balbako_
2016. március 26. 06:17
Botka meg sunyin lepaktál Schultzcal! Szegedet felajánlja a migránsoknak, erről beszélj balfasz!
Alarik
2016. március 26. 03:57
Ne hisztizz, balfasz! Legfeljebb szépen visszabújtok a bőröndökbe, és onnan szerkesztitek majd tovább ezt a szennylapot, amolyan bőrönd-szamizdat formában, szarházi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!