Helló, Tourist!

2016. február 04. 07:50

Elég csak az oktatás központosításának eredményeit számba venni ahhoz, hogy valaki így képzelje a tegnap megszellőztetett Nemzeti Idegenforgalmi Ügynökség jövőbeni munkájának következményeit.

2016. február 04. 07:50
Varga G. Gábor
Népszabadság

Elég csak az oktatás központosításának eredményeit számba venni ahhoz, hogy valaki így képzelje a tegnap megszellőztetett Nemzeti Idegenforgalmi Ügynökség jövőbeni munkájának következményeit. A forgatóköny rémálom, de életszerű 2016 Magyarországán.

Az aktívabb turisztikai marketing, a konferenciaszervezés, a kulturális rendezvények koordinálása és szervezése, s minden feladat, amit a Rogán Antal által aláírt anyag felsorol, valóban szükséges. Hiszen eddig is ott voltak a Varga Mihály minisztériuma által felügyelt Magyar Turizmus Zrt. listáján, csak egy jelentős részüket szándék, szakértelem vagy pénz hiányában nem végezték el. A központosítási koncepció megszületése tehát az állam eddigi kudarcának beismerése is. Hogy az utóbbi évek immár látványos fejlődése színtisztán a hazai turisztikai vállalkozások, nem pedig az állam segítségének érdeme. A kérdés tehát már csak az, hogy egy vízfej miként szolgálhatja majd a fejlődést.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. február 04. 16:08
A lakosság centralizálása még várat magára...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!