A kormánypártok hagyjanak fel a rákosista ötletekkel!

2016. január 08. 11:10

A kormánynak nincs joga a gyermektelen embereket minősítgetni, miközben elszegényítik az országot és kivándorlásra kényszerítik a fiatalokat. Ideje lenne, hogy a KDNP is észrevegye: véget ért a középkor.

2016. január 08. 11:10
Gurmai Zita
MTI-OS

A Fidesz-KDNP kormány még mindig nem értette meg a Kövér László szavait követő jogos közfelháborodást. A kormánynak nincs joga a gyermektelen embereket minősítgetni, miközben elszegényítik az országot és kivándorlásra kényszerítik a fiatalokat.

A nulla százalékos támogatottságú KDNP ifjúsági szervezetének munkacsoportja pedig ne ötleteljen »szingliadóról«. Gyermektelenségi adó utoljára a Rákosi-rendszerben volt és akkor sem működött. Rákosiék Ratkó-korszakát nem szabad megismételni - álkeresztény jelszavakkal sem.

Az, hogy a női állami vezetőket három gyerek vállalására köteleznék, hasonlóan ijesztő szemléletet takar. A »kereszténydemokrata« ötlet alapján a kétgyermekes Margaret Thatcher és a gyermektelen Angela Merkel sem lehetett volna vezető - csak hogy két konzervatív politikus példáját említsük. Leleplező azonban, hogy a gyerekszámot csak a nőktől várnák el, a férfivezetőktől nem. Ideje lenne, hogy a KDNP is észrevegye: véget ért a középkor.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
belga
2016. január 09. 14:43
Ez nem lehet más, mint az újabb gumicsont. Annak is az a fajtája, amelyik annyira képtelen, hogy leginkább egy jót lehetne röhögni rajta- oszt ennyi. E helyett a maradék bal-lib média ezen fog csámcsogni hetekig. Mert nekik ennyire telik -a KDNP ifjaknak meg egy olyan javaslatra, melynek a legviccesebb része a 3 gyereke legyen egy olyan nőnek, aki fontos funkciót vállal. A gyerekeket meg nevelje a nagyi- vagy rosszabb esetben a bébi-szitter- vagy az apukák lesznek ebben az esetben a picikkel? Utóbbi esetben svédebb a svédeknél.
catalina9
2016. január 09. 11:30
Elvtársak 120 hónapja vezet a Fidesz..ja és erősödik!!!!
moricka13
2016. január 09. 06:43
Gurmai Zita és Nagyra Nőtt Csodacsecsemő Fiacskája! Ti vagytok az Ész, Erő és Oly Szent Akarat Tavares Elvtárssal Együtt! Hogy el nem sült még a fejetek?/Mellesleg: sem konzervatív, sem FIDESZ-es, sem hívő, sem KDNP-s nem vagyok, de Önök tőlük is hiteltelenebbek./ A problémát keressék, ne bűnbakot és ott, ahol van!
Tintamin
2016. január 08. 23:45
KIVALO! A kdnpnek takarodo (letezik, aki fidesz nelkul erre a parazita bandara szavazna?), a fidesszel meg tele a tokunk. Szemelyi kultusz, huberi rendszer, kommunizmus, maffiaallam. Ez lett a ketharmadbol. Eljen Felcsut, a kisvasut, meg az agyhalottak bekemenete!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!