Takarodj a konyhába, vagy dögölj meg!

2015. december 15. 09:04

A Fidesz-KDNP előszeretettel akarja megmondani a társadalomnak évek óta, hogy szerinte hogyan kellene élnie az embereknek. Kivel és hogyan alkossanak családot, mi az ideális család, abban hány gyereknek kell lennie. A valamikori SZDSZ társadalommérnökei gyakornokok ezekhez képest.

2015. december 15. 09:04
PolSzoc
Pol:Szoc

„Noha kifejezetten károsnak tartom a Papp Réka Kinga-féle warrior-feminizmust, a lassan politikai szintre emelt nőalázás ellen minden olyan férfinak fel kell emelnie a hangját, akikben nem a feudalizmus meg "az asszony verve jó" torz gondolatvilága él. 


Az utóbbi évek kormánypárti politikusainak nyilatkozatai – sőt, olykor kifejezetten tahó megnyilvánulásai – pontosan kijelölték a nők helyét az általuk elképzelt ideális világban. Nagyjából a konyha és a fakanál, illetve a szaros budi pucolásának háromszögét jelenti ez. Ehhez persze hozzá kell venni a gyermekáldás futószalagon való érkezését is.

A Fidesz-KDNP előszeretettel akarja megmondani a társadalomnak évek óta, hogy szerinte hogyan kellene élnie az embereknek. Kivel és hogyan alkossanak családot, mi az ideális család, abban hány gyereknek kell lennie. A valamikori SZDSZ társadalommérnökei gyakornokok ezekhez képest.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2015. december 15. 16:05
Pol(Pot)Szoc! Csak ma, csak itt, csak neked van egy alternatív javaslatom: takarodj a konyhába ÉS dögölj meg!
Szergej Csagajev
2015. december 15. 15:54
Azt hiszem, a libsik megint hülyék. Nahát, milyen meglepő!
e.o.storm
2015. december 15. 14:01
Ömlöttek a libbant krokodilkőnnyek hogy uszítanak a migráncsok ellen, erre beindítják a nők heccelése, megint, megint és megint.
catalina9
2015. december 15. 13:24
Olvasva itt a látványlibsiket, kezdem érteni a Fidesz 115 hónapos vezetését..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!