Rendszerbontó csőd

2015. október 08. 17:19

Alapvető érdekei mentén is egyre mélyebb árkok választják el a különböző baloldali minoritásokat, miközben évek óta ugyanazért a pár százezer protestszavazóért küzdenek.

2015. október 08. 17:19
Bazsó Bálint
Alfahír

„Persze a virtuális médiapártok, az Együtt, a PM, a MOMA és a kissé túlzó kifejezéssel, többes számban használt Liberálisok is hozták azt, amit elvártunk tőlük, nekik viszont ez egy újabb szereplési lehetőség volt, éltek is vele. Persze a gyűjtéshez, standoláshoz szervezeti háttér is kéne, nem elég néhány rozéfröccs mellett egyre nagyobb lelkesedéssel és hangerővel döntögetni az Orbán-rendszert az Ellátó Kertben, vagy a Fogas házban. Ahhoz biza fegyelem, szorgalom, meg munka kell.

Az LMP kilóg, nekik elemi érdekük, hogy ne nagyon közösködjenek a többivel, így az ő »eredményük« is érthető, bár ők legalább aktívak más területen, lásd a földmutyi kérdését.

Látható tehát, nem csak térben szakadozott darabjaira a baloldal, de alapvető érdekei mentén is egyre mélyebb árkok választják el a különböző minoritásokat, miközben évek óta ugyanazért a pár százezer protestszavazóért küzdenek Budapesten és néhány nagyvárosban, ahol még legalább nyomokban kimutatható a jelenlétük.

Persze van egy ok, amiről nem tehetnek. Tavaly ősszel, az internetadó kitalálása környékén csúcsosodott ki a kormányzati káosz és csődtömeg, amit aztán jótékonyan elfedett a migránsválság felfutása, hogy pillanatok alatt átformálja a magyar közbeszédet és átállítsa a belpolitikát, amit a komplett magyar baloldal reménytelenül lemaradva, hibás helyzetértékeléssel, hol pedig az ország érdekeivel való konkrét szembemenéssel volt képes csak lekövetni. De ez már egy másik történet.

A rendszerbontók eközben szépen csendben, szerényen a háttérben meghúzódva már akkor elbuktak, amikor még el sem indították az akciójukat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2015. október 08. 21:58
Megszerzik politikai muszklijukat a Szabó lányok. Ki is írták a pólójukra: "hetet egy csapásra!"Majd büszkén lóbálva légycsapójukat és győzelmi táncot imitálva balra el........ Az unkák hangja lassan elnémul a mocsárban, bár a gólyák már az "arab tavaszban" gyönyörködnek azóta, készülnek a novemberi fagyokra.... Csak a DK-s Varjú mondja: Káár van, kááár! Hess madár!!!
balbako_
2015. október 08. 19:47
Kitalálnak egy marhaságot és fel sem tűnik, hogy nincs támogatottsága. Ennyit a rendszerbontásról, a balliberális értelmiségről és holdudvarról.
Julismama2
2015. október 08. 18:49
http://nepszava.hu/cikk/1072524-igy-valthato-le-az-orban-kormany---kerekasztalhoz-ult-az-ellenzek/
Vadjoe
2015. október 08. 18:26
A rendszerbontók amilyen idióta kérdéseket fogalmaztak meg, tán 12-t?, a migránstéma nélkül is bukásra voltak ítélve. Még a baller média is fanyalgott a kérdések láttán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!