Szikra

2015. június 30. 15:53

Orbán a tűzzel játszik. S tudjuk, hogy ő nem az az ember, aki félúton megállna.

2015. június 30. 15:53
A szerk.
Népszabadság

Orbán Viktor talán még pezsgőt is bontott tegnap este örömében, amikor szűkebb stábjával a debreceni befogadóállomáson kitört balhé képeit nézegette. Erre van szüksége, semmi másra: a botrányra. A kormányfőnek és embertelen propagandájának csakis az a fontos, hogy a rájuk szavazóknak bebizonyítsa, a menekültek veszélyes garázdák, gyanús elemek, akiknek ebben az országban semmi keresnivalójuk. (...)

Tegnap a debreceni menekülttábor előtt már lángoltak a konténerek, mellettük már az öklüket rázták a feldühödött menekültek. Nem sejtették, hogy Orbán Viktor kezében épp most válnak bunkósbottá ők maguk, méghozzá saját maguk ellen. A történelem azt tanítja, hogy ha a hatalom ilyenkor nem tér józan belátásra, s az indulatok csillapítása helyett az ösztönök kiélésére bátorít, akkor a balhé halálossá fajul.

Orbán a tűzzel játszik. S tudjuk, hogy ő nem az az ember, aki félúton megállna.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csergolec
2015. július 01. 11:46
Orbán "játszik a tűzzel"?? Szerintem meg egész Európa "játszik a tűzzel",de nem a saját akaratából. Inkább azok játszanak a tűzzel,akik nem a józan ész alapján állnak hozzá a témához,hanem politikai haszonszerzésre akarják felhasználni,a kormány ellen. Sűrűbben kellene a "zemberek" közé menni,és akkor láthatnák,hallhatnák,hogy politikai hovatartozástól függetlenül,az emberek elsöprő többsége,nem kér a menekültekből,így e téma meg lovagolása nem hoz szavazatokat,sőőőőőt...
BőröndÖdön
2015. július 01. 09:50
A botrány borítékolható volt...
malakka
2015. július 01. 09:10
Na, figyu má', te mocskos judeobolsevik médiageci, úgyis mint A szerk.! Meg tudnád nekünk eccerű nácikoknak magyarázni, hogy ha a bevándorló - aki szép, jó és kell - nem tud magyarul (emlékszel? ez volt a plakátok elleni egyik legfőbb érved), akkor hogy a kurva anyjába tud az igyegenellenes propagangya hatására megvadulni? Köszi.
Quet
2015. július 01. 07:29
Nekem mindegy, legyen Orbán a hibás ezért is. De azért ne dédelgessük magunkat abban a hitben, hogy majd mi lenyugtassuk ezeket a vadembereket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!