Jelentősdi

2015. március 31. 16:16

Ráfagyott az arcomra az a bizonyos mosoly, amikor értesültem a Fidelitas legújabb kezdeményezéséről, a provokátorjelentő „fészbuk"-oldalról.

2015. március 31. 16:16
Garamvölgyi Imre
Kisalföld

Hirtelen a legsötétebb Rákosi-korszak árnya sejlett fel bennem. Egy olyan világé, ahol elvtársak ezrei figyelték a szomszéd elvtársat és jelentették az ávós elvtársnak, hova ment, mit vásárolt, kivel beszélt. Aztán jött a »csengőfrász«, amitől derék dolgozók százainak állt égnek a haja, ha este becsöngetett a lakásába a szomszéd Kovács néni, mert elfogyott a tojása. Azt hitték, hogy a »sötét autó« jött…

No, de vissza a mába! A közösségi oldal adminjainak talán több eszük volt, mint a politikuspalántáknak, hiszen alig egy nap után törölték a feljelentőprofilt, ám az ötletgazdák nem adták fel, mondván: találnak majd másik platformot erre a kezdeményezésre. Az senkinek sem jut eszébe, hogy ha némileg változtatnának a kormányzati kommunikáción és átgondoltabb intézkedések születnének, nem lennének tiltakozók és jelentőkre sem lenne szükség.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!