Se kiköpni, se lenyelni

2015. március 28. 09:35

A legújabb brókerbotrány mocsarában az MSZP is lendületesen egyre mélyebbre tapicskol, így gyakorlatilag az LMP-n és a Jobbikon kívül minden párt érintett benne.

2015. március 28. 09:35
Bazsó Bálint
Jobbegyenes

„Egyszerre megmosolyogtató, egyszerre elképesztő az a fokú, elsőbálozókat megszégyenítő töketlenkedés, vagy inkább tehetetlenség, ami a Jobbikkal szemben tapasztalható a baloldal részéről. Előbb meghívják a pártot az ellenzéki egyeztetésre, majd mikor rádöbbennek arra, hogy a saját értelmiségük darabjaira szedi őket - legkésőbb a pénteki lapok véleményoldalán - gyorsan visszakoznak, mondván a Jobbik nem is ellenzéki párt, ezért nincs helye a Quaestor-ügyben tartott ellenzéki egyeztetésen. De legalább már nem náciztak. Még.

A Fidesszel szemben egyszerű a politika: ők pro, mi kontra, és fordítva, egyszerű a világkép, mindenki nyugodt. A Jobbik azonban - bármennyire is része már a magyar politikai közéletnek - még mindig egy másik koordináta rendszerben mozog, akkora mozgási szabadsággal, amekkoráról a többi - nota bene: ancine regime - pártjai nem is álmodhatnak.

Persze valahol érthető Tóbiásék szerencsétlenkedése. A legújabb brókerbotrány mocsarában az MSZP is lendületesen egyre mélyebbre tapicskol, így gyakorlatilag az LMP-n és a Jobbikon kívül minden párt érintett benne.

Az idősebb olvasó most úgy érezheti, újra '96-t írunk, csak egy sikerdíjas ügyvédnő, Tocsik Márta helyett lassanként a komplett magyar politikai elit helyezheti kényelembe magát a szégyenpadon. Vagy a vádlottak padján. Ki azért, mert tevőlegesen is részese a mutyinak, ki azért, mert simán csak működtette a rendszert. Szép lezárása a pont most 25 éves rendszerváltás utáni magyar demokráciának a Quaestor-ügy.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2015. március 29. 10:30
Na jól figyelj te pöcs én egy tenyeres talpas bocskoros paraszt vagyok és rettenetesen hiányolom hogy ezekben a botrányokban az igazi bűnösökről nem esik szó. Ugyan is a mindenféle médiák reggeltől estig szakadatlanul hirdették ezeknek a bróker cégeknek a nagyszerűségét.Valósággal oda terelték a nagyérdeműt hogy ezek a talpra esett brókerek megkopasszák.A média összefogva a brókerekkel mindent elkövettek hogy a lakosságot kifosszák. ezért úgy gondolom hogy ezekben a botrányokban a médiák a legnagyobb felelősök úgyhogy jó lenne számon kérni őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NagyPál
2015. március 28. 10:38
"..az LMP-n és a Jobbikon kívül minden párt érintett benne." - várd ki a végét! Nehogy majd megjelenjen KG Béla féltestvére Q Eszter...
pierre bayle
2015. március 28. 10:18
Én nem vagyok az mszp nagy barátja, korrupt gecik azok is, de azért azt megkérdezném, hogy EBBEN az ügyben hol sárosak ők?
balbako_
2015. március 28. 10:05
Azért aranyos, hogy akik leleplezik a tolvajokat az MNB, a kormány végső soron a Fidesz "belekeveredtek" az ügybe, azok meg akik nem csináltak semmit ők a példakép!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!