A Török, a tökös, az őr, meg a nő

2014. november 27. 09:05

A szereposztás garantálja az elvetemült balkáni hangulatot: Mesterházy és Simicska, a két profi gengszter, és a balhéba fogadásból beszálló amatőr, Török Gábor.

2014. november 27. 09:05
Bazsó Bálint – Balogh Gábor
Jobbegyenes

Mintha három egymást követő, egy kaptafára készülő, mindig a főhős győzelmével végződő hollywood-i mozi után jegyet vennénk egy alaposan elborultnak ígérkező Kusturica-filmre. A szereposztás garantálja az elvetemült balkáni hangulatot: Mesterházy és Simicska, a két profi gengszter, és a balhéba fogadásból beszálló amatőr, Török Gábor. A Magyar Nemzettől Simicska által kirúgatott Torkos Matild Facebook-posztban belengetett indulásával pedig a mindenre elszánt, vagány nő is adott a tökéletes 90 perces őrülethez.

Aztán, amikor már jól felkészülünk arra hogy dörögjenek a Kalasok, ipari mértékben fogyjon a vodka és a kokain, és a végén Dadan megfürödjön a fosban - kiderül, hogy egy kifejezetten izgalmas, és fordulatos filmdrámára ültünk be. A radikálisok felsorakozása Török mögé ugyanis valóban komoly tétet adhat a veszprémi voksolásnak. 

A Jobbik - feltételezve, hogy a politológus valóban elindul - több szempontból is nagyot húzott ezzel. Egyrészről azzal, hogy elsőként állt be az egyetlen hiteles és kellő komolyságú jelölt mögé a többi pártot hozta lépéskényszerbe, hiszen ebben a koordináta rendszerben a többiek már csak követhetik az eseményeket.

Másrészről a párt elkerült egy valószínűsíthető fiaskót, hiszen ez a körzet már tavasszal sem tartozott az esélyek körzetek közé, így komoly presztízsveszteség nélkül állhattak be egy vállalható jelölt mögé
.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2014. november 27. 11:53
"Mesterházy és Simicska, a két profi gengszter, és a balhéba fogadásból beszálló amatőr, Török Gábor." ............... Ezért aztán, JOBBIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Az egyetlen tisztességes párt!)
Senye Péter
2014. november 27. 11:29
A Fidesz talán nem is indul, hogy lássa mindenki, dübörög a demokrácia. A kormányzáshoz nekik elég az '1/2'+1 képviselő 'igen' szavazata.
tóth mária
2014. november 27. 09:40
A kabaré ehhez képest semmi! / de: szomorú is, hogy így lehet valaki a mai világban képvisel v. bárki!/. K o m o l y t a l a n!
kamasuka
2014. november 27. 09:35
Pont a Jobbikos portál amatőrözi Törököt, aki mögé szépen beszállnának, mi? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!