Félnótások

2014. augusztus 04. 09:52

A Jobbegyenes szerkesztői azon a véleményen vannak, hogy a több mint 1000 polgári áldozat emléke (és a tömeggyilkosságok kivizsgálása) sokkal fontosabb annál, hogy bárki nevetséges, parodisztikus, magamutogató, kegyeletsértő módon tiltakozzon ellene.

2014. augusztus 04. 09:52
Bazsó Bálint
Jobbegyenes

Érpatak polgármestere felakasztotta Benjamin Netanjahut, és Simon Pereszt. Persze csak a bábujukat, az érintett kivégzettek ugyanis sajnálatos és gyáva (és persze fölöttébb jellemző) módon nem jelentek meg saját kivégzésükön.

Egy sima kötél általi kivégzés természetesen nem volt elegendő, egy szabadkőműves logóval felturbózott izraeli zászlót jelképező valamit is alaposan meg kellett taposnia ahhoz, hogy hiteles, és kellően erőteljes legyen a kis pörformansz.

Persze Végre, Valaki, Cselekedett! Orosz Mihály Zoltán legalább kimondta, ő meg merte tenni, odacsapott a zsidó államnak, meg ahová úgy általában köll, nem csak úgy a tévé előtt ordítozott az asszonynak. hogy aztán eddig és ne tovább. 
(...)

(még mielőtt kérdésként felmerül: a Jobbegyenes szerkesztői azon a véleményen vannak, hogy a több mint 1000 polgári áldozat emléke (és a tömeggyilkosságok kivizsgálása) sokkal fontosabb annál, hogy bárki nevetséges, parodisztikus, magamutogató, kegyeletsértő módon tiltakozzon ellene. És talán itt lenne az ideje, hogy ne különböző injekciós, szatyros félnótásokat, önjelölt hóhérokat, verőlegényeket, nemzeti mázzal nyakon öntött giccset, vagy épp farsangi bohócként tomboló önfuttatókat éltessen a nemzeti oldal, hanem azokat, akik erre rá is szolgáltak.)”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2014. augusztus 04. 17:48
Valamilyen szinten mindenkinek a saját dolgával kéne foglalkozni, nem átadni magát, az idejét és mivel a kicsi községben, ahol él, polgármester, a hivatalát is, valami nagyon távoli disznósággal kapcsolatosan a sajátmaga által érzett igazság kinyilvánításának, sőt, szolgáltatásának. Ha nem lenne polgármester, ez nem lenne közügy, a saját kertjében. szűk baráti körben egyébként játszhatnák éppen ezt is, bár minek? Most jobb? Muszáj mindig személyesen "rendet" csinálni? Felnőtt ember? Nincs fontosabb? Ilyen sokfélék vagyunk? Ez egy Dániel Péteres happening eléggé értelmetlenül továbbfejlesztett változata. Ettől függetlenül sokaknál billen a mérleg nyelve a palesztin oldal felé, és éppen ezeknek az embereknek a meggyőződését diszkreditálja ez a zászós-akasztós megmozdulás. Egyébként mennyivel sokkal elítélendőbb az Orosz happening, mint mikor a Szabadság téren köpködték az ellenérdekeltek a reformátusok magánterületén felállított Horthy mellszobrot? Mondjuk, ott nem volt jelképes akasztás és zászló taposás. Jó lenne, ha ez az Orosz valami értelmesebbel foglalkozna. Fontosak a közügyek, de nem ennyire.
VerdbenekhyKeményFarkas
2014. augusztus 04. 15:30
El tudom képzelni, hogy Peresz és Netanyahu most mekkora szarban lehetnek. Összehívták már ijedtükben a válságstábot?
neuhistoriker
2014. augusztus 04. 15:11
Miért, Bazsó, ti mikor tiltakoztatok és hogyan? Hogyhogy nem emlékszik rá senki? A halálsikoly rázza ki a velődet.
Gjallarhornet
2014. augusztus 04. 12:52
"a Jobbegyenes szerkesztői azon a véleményen vannak, hogy a több mint 1000 polgári áldozat emléke (és a tömeggyilkosságok kivizsgálása) sokkal fontosabb annál..." Aha. Tehát akkor mit is tett, hogy is tiltakozott a Jobbegyenes???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!