Ilyenek vagytok

2014. július 14. 11:57

Miért nem kér Gyurcsány bocsánatot a pártja nevében?

2014. július 14. 11:57
Éder Mónika
Napolit blog

„A minap olvastam, hogy a DK tüntetésén atrocitás érte a Krétakör ügyvezetőjét, Gulyás Mártont (konkrétan kapott megütötték) és eltörték a tábláját, aki az eseményen egy »Cigányozás helyett baloldali megoldást!« feliratú táblát tartott fel, Kunhalmi Ágnes beszéde alatt. Gyurcsány Ferenc ugyan sajnálatát fejezte ki az ügy miatt és közölte, hogy »Mi nem ilyenek vagyunk«, ennek cáfolata következik most.


1)Már az is érdekes volt számomra, hogy a Népszabadságban megjelent cikk írója szerint még egész olcsón megúszta Gulyás ahhoz képest, amilyen retorzióban részesülhetett volna, ha ugyanezt a tettet Gyurcsány Ferenc beszéde alatt hajtja végre. Ha ezt egy baloldali beállítottságú médium így lemeri írni, az már eleve egy intő jel.

2)A másik dolog, ami ennek kapcsán felmerült bennem, hogy ha a pártvezetőnek ekkora személyi kultusza van egy párton belül, mint amilyen Gyurcsánynak a DK-ban, miért nem kér ő bocsánatot a pártja nevében? Tény, hogy szolidaritást vállal Gulyással és elítéli az elkövetőket, de ez inkább egy gúnyos összekacsintásnak tűnik, hiszen a szolidaritásban  esetében az azonos helyzet a lényeg, a tettesek elítélésével pedig egy kvázi igazságkereső személyébe kerül, tehát az ilyenkor elvárt tisztelet egyik esetben sem nyilvánul meg.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2014. július 14. 16:14
Emellett ez a Gulyás gyerek rászolgált már néhány kurva nagy pofonra,hát most beleszaladt egybe. A fiú egy tébolyult anarchista, annak összes kellékével.
formaegy
2014. július 14. 13:34
"Miért nem kér Gyurcsány bocsánatot a pártja nevében?" Mert Martin Schulz nem engedi! Az ő erkölcsi normájukba ez nem fér bele! Hazudni, verekedni, égő csikket dobálni, ártatlan emberek szemét kiverni, kordon mögül ünnepelni, cumisüveg miatt egy családot elhajtani, eljátszani, kétszínűsködni a cigánykérdésekben, és amit még Schulz nem tud, ugyanígy vélekednek a zsidóságról is. Bunkó, analfabéta, kétszínű, hazug, mocskos, magyarellenes csőcselék! Ennyi!
atila68
2014. július 14. 13:25
A Pride szervezői sem kértek bocsánatot amiért megrugdostak a rendezők egy hetero magyar fiatalembert. Az ellenzék egyetlen vezetője sem gratulált a győzteseknek. Egyszerűen aki igazi demokrata, és demokrácia tudatos liberális az nem tesz ilyet.
Jason Bourne
2014. július 14. 13:01
"Miért nem kér Gyurcsány bocsánatot a pártja nevében?" Egy szociopata nem képes őszinte emberi érzelmekre. Remélem segíthettem:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!