Százmilliós székely szaladgálás

2014. március 19. 18:28

Labdázni jó, és ez ma a kormányprogram. (Legfeljebb még annyi, hogy tán a csocsót is államosítják.) A pénz-átcsoportosítás azonnali hatályú.

2014. március 19. 18:28
Veress Jenő
Népszava

Százmillió forintot csoportosít át a kormány a költségvetési tartalékból a Székelyföldi Labdarúgó Akadémia támogatására. (A foci ottani futkósóját fizetjük.) Lényegében ez az egyik (egyetlen?) válasza a kormánynak arra a kérdésre, hogy szeretne-e vásárolni külhoni szavazatokat. Sosem lesz jól fejlett a választási csalás, ha a határon túli voksokkal nem lehet majd manipulálni. De kérem! Ez itt akkor most mi?

Dr. Szegedi István - gyermek-onkológus -, a kormányváltók debreceni jelöltje a minap arról nyilatkozott, hogy a daganatos kicsik lényegében le vannak szarva. A jelenlegi kormány mindösszesen 16 (!) millió forintot adott a gyermek-rákgyógyítás külföldi - bevált, és értelmes, jó - protokolljainak megvásárlására. A tízszerese lenne szükséges, de erről a hatalom hallani sem akar. Csak tízszer több pénzt kérnének pedig gyermekeinkért, mint amennyit Kálomista Gábor progyuszőr Schmitt alaptörvény-aláírós, egyperces videójáért kapott.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. március 20. 12:40
Undorító Orbanisztán...
Berecskereki
2014. március 20. 10:09
"Floridában is van háza a gyermekrákos Baloghnak" http://index.hu/belfold/2014/03/19/floridaban_is_villaja_van_a_gyermekrakos_baloghnak/ Talán még bissau-guneai állampolgársága és útlevele is van.
Berecskereki
2014. március 20. 10:04
"Milliárdok hiányoznak a Gyermekrák Alapítvány számlájáról Balogh István, a Gyermekrák Alapítvány vezetője kedden beszélt arról egy sajtótájékoztatón, hogy az alapítvány 1997-es alapítása 3 milliárd 768 millió forint bevétel folyt be, ebből 2 milliárd 600 millió forintot költöttek a daganatos gyermekek, illetve családjuk támogatására, a gyógyíttatás költségeire, és ezek után 903 millió forint van az alapítvány számláján. Szilágyi György ugyanakkor azt mondta: az alapítvány éves közhasznúsági jelentéseinek összegzéséből az derül ki, hogy a 3 milliárd 768 millió forint az egyszázalékos felajánlásokból származó bevétel, és ehhez képest az összes bevétel meghaladta az 5 milliárd 210 millió forintot. “Összességében tehát, ha Balogh úr állítása igaz, és valóban 903 millió forint van jelenleg az alapítvány számláján, akkor nem kevesebb, mint egymilliárd hétszázmillió forint hiányzik” – fogalmazott a jobbikos politikus." http://hjb.hu/milliardok-hianyoznak-a-gyermekrak-alapitvany-szamlajarol.html/#
Berecskereki
2014. március 20. 09:58
Nyoma veszett a rákos gyerekek pénzének Budapest - 703 millió forint – ekkora, a felajánlott egyszázaléknyi adókból származó összeget használhattak szabálytalanul a Daganatos.hu Alapítványnál a gyanú szerint. http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/nyoma-veszett-a-rakos-gyerekek-penzenek-2211781
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!