Megszületett a demokratikus ellenzéki összefogás

2014. január 16. 14:26

Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. sz. választókörzetében a demokratikus összefogás képviselőjelöltje Rózsa Endre. Levélben már biztosítottam arról, hogy támogatom és részemről mindent megteszek a sikeres kampány érdekében.

2014. január 16. 14:26
Szarvas Koppány Bendegúz
Facebook

A napokban megszületett a mindannyiunk által várt demokratikus ellenzéki összefogás. Mi, a Demokratikus Koalíció politikusai mindig is bíztunk abban, hogy a lehetséges szövetségeseink mindegyike belátja, ahhoz, hogy az Orbán kormányt leváltsuk, ezt a lépést meg kell tennünk. Természetes, hogy kompromisszum kellett a megállapodáshoz és mindig is világos volt számunkra, természetesen számomra is, hogy mindanniyónknak áldozatot kell hozni a cél érdekében. A közös lista összeállt, az egyéni körzetek elosztását Ti is ismeritek.

Eszerint Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. sz. választókörzetében a demokratikus összefogás képviselőjelöltje Rózsa Endre. Levélben már biztosítottam arról, hogy támogatom és részemről mindent megteszek a sikeres kampány érdekében, és erre biztatlak Benneteket is! Kérem, lehetőségetekhez mérten továbbra is segítsétek továbbra a munkánkat, gyertek velünk, hogy sikeresen leválthassuk az Orbán rezsimet!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Moses Hess
2014. január 16. 23:47
Ez a "Szarvas Koppány Bendegúz" bizonyára David Baruch Adonaj Élohénuról magyarosított ilyen cifra magyar nevet magának. Ez is bizonyítja, hogy nem a nevében és a nyelvében él egy etnikum, hanem leginkább leszármazásában.Történelmi sorsközösségében, amelyhez minden bizonnyal "Szarvas Koppány Bendegúz" nevű képződmény ősei nem tartozhattak. Jóé sikerült mimikri,amolyan levantei humorral fűszerezve.
Forsz
2014. január 16. 23:26
Összefogottak! Pontosan úgy örömködtök, mint azok, akik jegyet tudtak szerezni a TITANIC első útjára.
PesszimPista
2014. január 16. 23:16
Bendegúz! Akkor most már Rózsa Úr is nyugodtan alszik, mert te mindent megteszel. Eddig megszerzett szakmai tudásod, tapasztalatod, és legó minifiguráid legjavát áldozod majd a sikere érdekében. Eddig a szín húsig rágta minden körmét, félve attól, hogy temérdek erőfeszítése semmivé porlad a Zorbánrezsim maffiaisztikus szikláin, de végre begyógyulhatnak a sebek, mert jöttél te . . Bendegúz. Ez aztán már döfi! A diktatúra ilyen sötét napjaiban saját magadat sem féltve a haza és Rózsa úr sorsának jobbításáért ilyetén módon kiállni. Ez -minimum- példás. A mai jó cselekedet megvolt Bendegúz, . . . leülhetsz . . . ÖTÖS!
locsaba
2014. január 16. 21:17
jaj! :):):)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!