Kerényi a válasz

2014. január 08. 11:28

Sok vizet nem fog zavarni az újság, bízzunk benne, hogy sokszor annyi embert elrettent majd a Fidesztől, mint annak korábbi önlejáratómesterei.

2014. január 08. 11:28
andrejbolkonszkij
A KARD

Kerényi Imre egyfolytában lejáratja a kormányt, és nemigen csinál emellett mást. Felmerül a kérdés, hogy mit tud. Mit tud az, akinek szabad pofátlanul buziznia, ez még akkor  sem jelent gondot, amikor már a Magyar Nemzet Online-ban támadják. Ez egy olyan pillanat volt, amikor sokan hitték, hogy Kerényire megvan a "kilövési engedély". Tévedtek, a kormányt a legkevésbé sem zavarta, hogy a legszervilisebb lapja küldi el a búsba az egyik emberüket. Aztán összeállított egy mérhetetlenül kínos könyvlistát, és megsértett egy rakás szerzői jogot. A kormány nem alkalmazott retorziót. Most pedig itt van ez a Magyar Krónika nevű rákosista szemét, megírta, meghívott másokat is, hogy megírják, és elindított egy roppant fontos elhatárolódási lavinát. Számos fontos jobboldali - igen, őket talán még lehet így nevezni -, de mindenképpen kormánypárti értelmiségi utasította el, ezt az egyszerre kínos és nyomasztó ajánlatot. Vele azonban továbbra sem történt semmi. Ott van a helyén. Ez tehát nem csak azt a kérdést teszi fel, hogy mit tud, de megválaszolja azon kérdésünket, hogy Orbán Viktor miért csinálja úgy, ahogy. Azért, mert igenis helyesnek tartja, hiszen most pontosan az nem érdekli, hogy kik határolódnak el tőle,- ily módon tehát, hogy hogyan csökken a népszerűsége- ez láthatóan nem számít, csak egy: Kerényivel együtt, végigvinni, amit elterveztek, amit helyesnek tartanak.

Szerintem ez a legrosszabb az egészben.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
talán
2014. január 08. 17:39
Ha megjelenik a Magyar Krónika, összehasonlítom majd a Népszavával és akkor mondok véleményt.
várúr
2014. január 08. 16:55
Egy betű nem jelent még meg, de már "rákosista szemét".
RAMBO
2014. január 08. 16:50
Ha az első Fidesz kormány idején átadott töménytelen kopjafát meg országzászlót nézem, ez talán kisebb marhaság. Azok közül, akik most a "nemiskaptamfelkérést" szöveget szajkózzák, pillanatok alatt büszke szerző lesz, ha elmondják nekik, merre kell simogatni a macskát. Navracsics ebben a felkent szakember, reggelente a rádióban nem ért egyet a saját maga által beterjesztett törvényekkel, majd rá egy órára megszavazza őket. Lesz még őrségváltás a pitypangmezőn, lefogadom.
Secnir
2014. január 08. 14:42
" bízzunk benne, hogy mondjuk sokszor annyi embert elrettent majd a FIDESZ- től, mint annak korábbi önlejáratómesterei. " csak tájékoztató jelleggel: az első szám a választások UTÁN fog megjelenni (ha megjelenik), tehát akkor már tökmindegy kit rettent el, és kit nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!