Miért nem szopatom a lányokat a fizetős bulival?

2013. november 22. 19:32

Az, hogy a támogatók és ellenzők között is ott vannak mindkét nem képviselői, véleményem szerint jelzi, hogy a nemi sztereotípiák az egész társadalom számára károsak.

2013. november 22. 19:32
Teczár Szilárd
Magyar Narancs

Magának a szórakozóhelyi atmoszférának sem tesz jót az egyenlőtlen beléptetés. Bizonyos fiúkban megerősödhet az a képzet, hogy ha ők fizettek valamiért, akkor ellenszolgáltatásra is jogosultak, a lányokra pedig hajlamosak lesznek úgy gondolni, hogy ha már ingyen jöhettek be, nyújtsanak is valamit. Nem állítom, hogy az összefüggés szoros vagy meghatározó, de ez a gondolkodásmód – melyet a beléptetési rendszer legalábbis nem ellensúlyoz – hozzájárulhat a szörnyű leitatós-belekeverős-megerőszakolós esetekhez is. Mely bűncselekményeknek jellemzően nem férfiak esnek áldozatul.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bigyomail
2013. november 26. 11:20
Miért is nem döntheti el egy szórakozóhely tulajdonosa, hogy a szolgáltatást kiknek és mennyiért nyújtja? Az egyenlősdit eleve nem szeretem, de ha még túlzásba is viszik, akkor kifejezetten utálom.
Frenchtoast
2013. november 25. 20:11
Kedves T.Szilárd! Szóval azt mondod, hogy az egyenjogúságért küzdesz. Akkor megmagyaráznád nekem, hogy miért van az, hogy egy férfi többet keres mint egy nő, csak azért mert férfi? Úgyhogy míg ez fennáll, addig nekem senki ne mondja, hogy ez így lenne fair. Mert más szóval, ha nő vagyok, kevesebb fizetésből álljam az ugyanannyi belépőt? Tényleg nagyon igazságos. Szilárd, lenne egy tanácsom a számodra: Inkább barbizz. Az jobban illik hozzád.
Judicator
2013. november 25. 16:59
igenis mindenki ugyanannyit fizessen. így kevesebbe kerül mindenkinek. így a fair. azok a ribancok vannak most felháborodva, akik nem hajlandóak kifizetni egy ezrest azért hogy olyan gazdag pasira vadászhassanak aki leitatja és megdönti őket.
atila68
2013. november 23. 12:26
Hát én úgy tudom szopatni valami egész mással szokás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!