Mesterházy mankója vagy az MSZP Központi Bizottsága ?

2013. november 11. 17:16

Nem gondolnám, hogy Mesterházy pártvezetőként ne lenne akkora stratéga, hogy eltűrje a tanácsadó testület téblábolását és beleszólását minden ügybe.

2013. november 11. 17:16
Éder Mónika
napolit

„Nem gondolnám, hogy Mesterházy pártvezetőként ne lenne akkora stratéga, hogy eltűrje a tanácsadó testület téblábolását és beleszólását minden ügybe. Ennél sokkal valószínűbb az a nézet, hogy ő maga kezdeményezte a testület felállását, ezzel is egyfajta szűk, belső, egyeztető fórumot kialakítva.

A felállított tanács, ami a párt elitet foglalja magában, egy fajta legitimációs többlettel bírhat, ám ez nagy valószínűséggel az egyes ügyekben való döntést nehezíti, lassítja akármilyen mértékű »beavatkozás«. A szocialistáknak viszont nem gyors reakciókra, hanem megfontolt lépésekre van szükségük; semmit sem kizárva, mindent mérlegre tenni és nem reflexből cselekedni. Szerintem ez a nagy feladat, amire a pártnak fel kell készülnie: felülmúlni önmagát, eltérni a régi dolgoktól, véleményem szerint ez lehet a legesélyesebb módja egy sikeres választási szereplésnek.”

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2013. november 12. 07:25
Hogy őszinte legyek, valahogy hiányolom még a kósáné kovács magda aktivitását, épp ideje lenne őt is megvillantani.
states
2013. november 12. 06:40
Mesterházy, mint stratéga. Másfél éve tart az az összefogósdi bohózat, aminek főalakja Mesterházy, és aminek a választások előtt néhány hónappal sem látni a végét. Már ha egyáltalán lesz vége. De ez legyen az úgynevezett baloldal gondja, ami viszont a választóké, hogy a bohózat főszereplői kormányozni készülnek, csakhogy az állampolgár bohócokat a cirkuszban szeret látni, és nem a kormánykeréknél.
locsaba
2013. november 11. 22:37
"Mesterházy mankója vagy az MSZP Központi Bizottsága ?" Szerintem kankója. Vagy kan gólya. Vagy fasz lója (illetve lónak a fasza). De végül is nem kurvára mindegy?
S0ma
2013. november 11. 21:26
Némelyeknek az a gyanúja, hogy Gyurcsány többet tudhat a "cuslágolásról", mint a bíróság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!