Soroksár

2013. október 07. 13:53

Az eset egy külvárosi, „zöldövezetben” futó, kivilágítatlan kerékpárúton/közelében történt. Megtörténhetett volna egy kerékpárossal is.

2013. október 07. 13:53
otapi
otapi blogja

Csodálkozom, hogy a kerékpáros érdekvédelmi szerveknek nincs véleményük erről, noha az eset egy külvárosi, »zöldövezetben« futó, kivilágítatlan kerékpárúton/közelében történt. Megtörténhetett volna egy kerékpárossal is és bizony nem csak Soroksáron, hanem bárhol ahol hasonló körülmények vannak. Márpedig vannak, mint ahogy mindannyian ismerjük a bicikliutakat vagy az kerékpárosok által használt kisebb (ne adj isten föld-) utakat. Hogy mást ne mondjak, a mintaprojektnek kikiáltott Rákos-patak-menti kerékpárútról is hallottam már hogy sötétedés után nőknek egyedül inkább nem ajánlott arra menni.

Nagyon jó lenne, ha nem bújnának a homok alá és közbiztonsági szempontból is vizsgálnák, véleményeznék a különböző kerékpáros útvonalakat a szakmai szervezetek, vagy akár gyakorlati tanáccsal látnák el a munkába/ból igyekvőket, milyen óvintézkedésket tegyenek ilyen helyeken.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karbonárbóc
2013. november 03. 13:59
Hát igen, ennyit ért a cikk.
kite
2013. október 14. 21:49
Nyáron nincs sötét munka után, télen meg nem kerékpározunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!