Teljesen eluralkodott a félelem

2013. október 11. 20:09

Nem gondolom, hogy napok múlva vége a világnak. De hogy büdös a tej, abban nem lehet vita. Kezdhetünk félni.

2013. október 11. 20:09
Muki
Fejlövés

„Ha már a japánok is betojnak a fukusimai balhé miatt, akkor azért érdemes megállni egy pillanatra. Lehet felhalmozni a májkrémet meg a zacskós kenyeret. Nem gondolom, hogy napok múlva vége a világnak. De hogy büdös a tej, abban nem lehet vita. Kezdhetünk félni. De jobbat tudok: vajon nem élünk-e folyamatos félelemben? Mert félünk mindentől. Persze az ember – ideértem a szerintem egyre jobban a kiüresedés jeleit mutató posztmodern embert is – nem ébred úgy egyik reggel, hogy neki most mindenképpen szorongania kell valami miatt. De mégis szorong. Megmutatják neki, hogy mitől féljen. Szó se róla, vannak valós veszélyek is, de igen sok a kreált és a kamukockázat is. Utóbbiak nagyon jövedelmező üzletet is jelentenek.

Milliók veszik negyedévente az új telefonokat, eszközöket, mert ha nem tartják a lépést, nemcsak a technikai, hanem a státuszversenyben is – hitük szerint és sokszor a valóságban is – elveszítik konformitásukat és kiközösítik őket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
perszekutor
2013. október 12. 10:12
==Teljesen eluralkodott a félelem== Nem teljesen. Ez még csak a kezdet. http://www.biblia.hu/biblia_k/k_66_12.htm http://www.biblia.hu/biblia_k/k_66_13.htm
polnemkor
2013. október 12. 09:21
Félelem és egysegelem. :d
kjkj945
2013. október 12. 08:54
A fél elem eluralkodott?? És mi van a másik féllel??
ballada
2013. október 12. 04:53
Az mszp körök spájzoljanak be konzervekből és más tartós élelmiszerekből ,mert a következő 4 évet sem nyerik meg ,bizonyára fogy a dugesz készletük .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!