A Telekom megszégyenítette Budapestet bringafronton

2013. július 09. 10:46

2011 nyarára készült volna el a budapesti közbringarendszer, a BuBi, semmi se lett belőle, a Telekom viszont most elindította a saját bicikliflottáját.

2013. július 09. 10:46
Szily László
Szily László
Cink

„A Telekom rendszere kevésbé menő, cserébe létezik. Nekik 40 bringájuk van, amikkel a cég dolgozói 4 telephely között tekerhetnek. De maga a rendszer körülbeül olyan, mint a nem létező önkormányzati. Maguk a bringák rondák, de ez minden hasonló közbringarendszernél így van, ezzel is próbálják lophatatlanná, pontosabban lopás után eladhatatlanná tenni a gépeket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2013. július 23. 09:04
Hacsak ez nem egy jóféle bújtatott reklám, amivel azért a politikai ellenfeleknek is oda lehet bökni.
kuwiq
2013. július 23. 09:04
Azért ez már betegség, párhuzamba állítani egy önkormányzati megoldást, amelyet egy rakás politikai, költségvetési vita előz meg, módosít, tesz lehetetlenné, stb... meg egy üzleti vállalkozás egyik vezetőjének rapid költségcsökkentő megoldását, amely ráadásul kizárólag a saját dolgozóit érinti. Elárulok valamit: a Telekom spórol a dolgozók közlekedésén, olcsóbb pár rombringát odaadni a dolgozónak, hogy tekerj, mint akár bérletet, akár jegyet venni, netán szolgálati kocsit a fenekük alá tenni.
Fakuttya
2013. július 23. 03:52
Pedig kéne. Bő nyállal.
locsaba
2013. július 09. 16:06
cup-cup
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!