Balaton Sound – csakis bringával!

2013. június 07. 10:11

A Balaton Sound talán a leginkább kerékpáros-barát fesztivál is egyben.

2013. június 07. 10:11
Takács Tamás
Bikemag.hu

„Eleve tudjuk: a Balaton környékén jó bringázni, a nyaraló, hotel, a strandok, szórakozóhelyek közötti távolságok is pont a kétkerekűhöz passzolnak. Ha pedig a nyaraláshoz is visszük magunkkal a kerékpárt, esetleg túrákat tervezünk a környéken, adja magát, hogy este is használjuk, amikor különböző okokból a vezetés nem annyira »kifizetődő«, gyalog pedig rosszul tud esni hajnalban egy-két kilométer.

A Sound-ra mindez duplán igaz, ráadásul kiválóan működő ingyenes kerékpártároló várja évről-évre a bringával érkezőket, nem nagyon hallottunk ismerősöktől olyat, hogy lába kelt volna a gépnek, pedig drágább vasakkal is »kockáztattunk«. Amire azonban vigyázni kell, a világítás legyen felszerelve maradéktalanul, mert hazafelé ez jó alap a hatóságnak, hogy megállítson, akkor pedig előkerül a szonda is…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!