Good-bye

2013. május 27. 20:35

Levonjuk következtetést a politikai kudarcunkból, és bezárjuk ezen a blogon a tevékenységünket.

2013. május 27. 20:35
HaFr
1000 leütés

Kedves Mindannyian!

Levonjuk következtetést a politikai kudarcunkból, és mivel fél év alatt mindent elmondtunk, amit mondhattunk, és különösen mivel már nincsen értelme a szónak, cselekvésben pedig nem tudtunk áttörést elérni, bezárjuk ezen a blogon a tevékenységünket.

Magam mögött hagyva az emelkedett többesszámot, megköszönöm minden kedves hozzászólónak, hogy társam volt a beszélgetésben, megköszönöm a sok jó szót és a sok rosszat is (miért ne), az ötleteket az ötletelőknek, a kalandot a kalandoroknak, és nagyon köszönöm a blog.hu, az Index és a Mandiner szerkesztőinek az irántam való figyelmüket. Rengeteget tanultam ennek a blognak hála az országról -- valószínűleg jóval többet, mint amennyit adhattam neki. De hát ez így van jól.

Good night and good luck.

HaFr

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ottapont
2013. május 28. 11:04
Ezek még leköszönni is csak angolul tudnak?!
puszika
2013. május 28. 10:58
Még halálukban sem őszinték.Álnevek mőgé bújnak.Ez a gerinc manapság Mo-on!!
nickolett
2013. május 28. 09:37
Őszintén csodáltam, hogy elhitted egy percig is, hogy pártot úgy kell alapítani, hogy megjelentetsz egy blogbejegyzést, amiből nem derül ki, hogy pontosan kik a párt eddigi tagjai, pontosan mik az elképzeléseitek és várjátok, hogy azok az emberek, akik egyébként már letettek valamit az asztalra, jelentkezzenek. A többiek meg majd jelentkezzenek a választásokon? Egy sor ember van, aki szimpatizálna veletek, de alapvetően nem közszereplő, nem tett le semmi olyat az asztalra, amire felfigyelhetett volna bárki. Az ilyen hétköznapi emberek vannak többségben. Nélkülük (nélkülünk) mivé lettetek volna - pár überértelmiségi megmondóvá, aki vagy kap médiafigyelmet, vagy elsorvad? Nézd csak meg az ún. nagy pártokat. Nem csak a sajtóban vannak jelen, de a hétköznapi szimpatizánsaiknak is adnak feladatot, és így megszólítáják azokat, akik egyébként leszarják, hogy éppen mit hazudnak a politikusok. Enélkül a személyes jelenlét nélkül az egész pártotok nem több 1000 üres leütésnél. Semmi nyomot nem képes hagyni.
Trükkök Százai...
2013. május 28. 01:12
Úgy tűnik végképp lemaradtam valamiről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!