Nyilatkozat az Adj Gázt! rendezvényről

2013. április 10. 08:53

A Szkíta Motoros Kör részt fog venni az Adj Gázt! rendezvényen, akkor is, ha azt Orbán Viktor diktatórikus módszerekkel betiltotta!

2013. április 10. 08:53
Szkíta Motorosok
„Először is tisztáznunk kell, hogy az Élet Menete és az ADJ GÁZT rendezvény nem egy időben fog megtörténni, ez egy sajtó ferdítés Dési újságíró részéről.Mint ahogyan az a feltételezés is, hogy antiszemita megmozdulás lenne, hiszen rendőri felvezetéssel vonulnánk el a zsinagóga előtt, ezért úgy gondoljuk, senki sem érezheti magát veszélyeztetve. Nem vagyunk »náci csűrhe«!

Viszont sértődöttek és csalódottak vagyunk, mert megint sérült a magyar jog, az ország vezetése ismét bűzlik a megfelelési kényszertől. Egyébként nincs miért bocsánatot kérnünk, viszont elvárjuk a magyar zsidó közösségektől, hogy kövessék meg a Magyar nemzetet amiért prominens társaik a Szentkoronát »svájcisapkának« a Szent Jobbot »tetemcafatnak« a Turult »gülledt szemű keselyűnek« a magyarságot »moslékzabáló sárban dagonyázóként aposztrofálják«, amiért a Horthy szobrot meggyalázzák és nem utolsó sorban azért, mert izraeli zászlókkal vonulnak fel Budapesten. Sajnos a magyar zsidóság súlyos skizofrániában és Alzheimer kórban szenved.Mert ha magyarnak vallják magukat és a Magyarországról elhurcolt áldozatokra akarnának megemlékezni, akkor Magyar zászló alatt kellene menetelniük, nem izraeli alatt, hiszen az az ország akkor még nem is létezett. Ez a menet nem a holokauszt áldozatairól szól, hanem egy Izrael állam meletti szimpátia tüntetés.

Nekünk nem áll szándékunkban megbántani azokat, akiknek a hozzátartozói odavesztek a II. világháburúban, akár koncentrációs táborban, akár a fronton. Viszont a közvélemény figyelmét fel kell hívnunk arra, hogy a mi generációnk nem felelős az akkor történtek miatt, mégis a mi adónkból történnek súlyos forint kifizetések jóvátétel gyanánt zsidó közösségek részére még a mai napig.

Továbbá arra is felhívjuk a figyelmet, hogy a mi generációnk nem fog szégyenkezve, lehajtott fővel elmenni a zsinagóga előtt, ezt bármennyire is szeretnék.

Tudtommal a Magyar Kormány is ellenzi a »kollektív bűnösség« elvét, ezért véget kell vetni annak a gyakorlatnak, hogy a zsidóság tovább szipolyozhassa a »szerintük bűnös nemzeteket«.

Mi Magyarok sem élünk perrel, vagy kártérítési igénnyel a Tatárokkal, a Törökökkel, Ausztriával, vagy az Oroszokkal szemben, pedig lehet, hogy több Magyar lélek veszett oda ezen megszállások alatt, mint Auswitzban. Leszögezzük, mi nem vagyunk sem rasszisták, sem antiszemiták. Nem akarunk senkit gázkamrába küldeni, sem megfélemlíteni, sem elkergetni ebből azországból. De az itt élő kisebbségektől megköveteljük, hogy tartsák tiszteletbe a többség értékeit, történelmi jelképeit és nem utolsó sorban a törvényeit.

Úgy, ahogyan a kunok, jászok, svábok, tótok és megannyi kisebbség, akiknek nem jelentett nagy gondot beilleszkedni a többségi magyarságba, úgy, hogy saját identitásukat, hagyományaikat megtartották, de mégsem részesülnek jelenleg semmilyen kiváltságban.

Ezért úgy gondoljuk, ideje végetvetni a hazánkban élő, élősködő cigány és zsidó közösségek központi támogatásának.

Ez az az indok, amiért a Szkíta Motoros Kör részt fog venni az ADJ GÁZT rendezvényen, akkor is, ha azt Orbán Viktor diktatórikus módszerekkel betiltotta!

Úgy gondoljuk, hogy azon a napon motorbiciklivel való közlekedés a kresz szabályok betartása mellett, Budapesten nem büntethető.”

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
popszegecs
2013. április 12. 08:05
Ez háború. A gazdasági problémák miatt, és mert a nemzeti szellem föl lett piszkálva, ahogy a 30-as években is, a kommunisták hibáztatása után, mely a kommunista zsidók hibáztatásán keresztül elvezetett a minden zsidó hibáztatásáig. Egy szerencsétlen történelmi fejlemény áldozatává vált a zsidóság Európa-szerte. Csakhogy ezzel a múlttal szakítani szeretne minden normális ember, és maximum mint borzalomra emlékezni, ami ne történjen meg soha. A nem normális motorosok pedig csúnya szóviccel emlékeztetni rá, ráadásul nem úgy, hogy volt ilyen, hanem, hogy "adj gázt!" A nemzeti honmentés ma a Jobbikban ölt leginkább testet, ami sajnos igen népszerűnek néz ki, ezért reagálnak ilyen hektikusan sokan illetve a média is. Egy normális társadalomban ezt kapásból elítélik, és egyszerű szélsőség és riogatás az Izraeltől való fenyegetettség, meg a bolsevizmustól való fenyegetettség rémképe. Békés egymásmellettiségre vágynak a normális emberek, mindegy, hogy ki milyen nemzeti identitást vall magának, ha akar asszimilálódjon, ha nem akar, ne, csak a másik szabadságát ne veszélyeztesse.
Peter8811
2013. április 11. 07:30
Ugyan már, ti csak a problémát gyártjátok Midszenti biboros, meg túl vallásos volt nektek.
karika01
2013. április 11. 03:05
Nem az a lényeg, hogy mire hivatkozunk, hanem az, hogy ennek a rendezvénynek semmilyen szín alatt nincsen létjogosultsága! Ennyi!
Szkíta motoros
2013. április 10. 18:40
Tisztelet a kivételnek, de micsoda egy bunkó banda vagytok! Apropó! Több menekült palesztin család él Budapesten, már magyar állampolgárok. Őket megfélemlíti azÉlet Menetén magasba tartott izraeli zászló, mert a arra a népirtásra emlékezteti őket, ami 1947-től folyik Palesztina területén. Az Ő jogaikat ki védi meg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!