Meder vagy gödör?

2013. január 21. 09:19

A képmutatás, a szervilizmus, a korrupció és az idiotizmus nem kísérőjelenségei a Fidesz rendszerének, hanem építőkövei.

2013. január 21. 09:19
Lakner Zoltán
Lakner Zoltán
hvg.hu

Míg a kormánypárt aratásról, emelkedésről, Európa-szerte csodált új modellről konfabulál, addig a recesszió, az infláció, a növekvő szegénység, a befektetések elmaradása, a nem szűnő foglalkoztatási válság kemény társadalmi tények. A miniszterelnök széltében-hosszában tágítja a centrális politikai erőteret, s magabiztosan rendezkedhetne be évtizedekre, ha csak egy kicsit is működne az ország. De hát, nem működik.

A képmutatás, a szervilizmus, a korrupció és az idiotizmus nem kísérőjelenségei a Fidesz rendszerének, hanem építőkövei. A választók többsége ezt már rég nem támogatja. Persze Orbán Viktor kezében számtalan eszköz van, amelyek a felszínen, sőt a hatalmon maradását szolgálhatják. Nem fél használni ezeket. Mégse mindegy, hogy az állampolgár és az ellenzék hozzáhülyül a rendszerhez, vagy megpróbál jobbat kitalálni helyette.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mamuska
2013. január 21. 15:22
Igen! Az ellenzék jobbat kínál! Minimálbér csökkentés, tandíj bevezetése, erdélyiek megkövetése, miközben listázzák hány erdélyi kapott funkciót Miskolcon, mert ők nem listáznak. Multiknak eladni mindent, bankadót eltörölni, megszüntetni ezt a "kurva" országot. Ez kell nektek, hurrá!A gyerekeitek csodás rabszolgasorsba kerülnek. Vagy ezt azok akarják, akik már összeloptak tőlünk annyit, hogy ne legyen gondjuk? Nem hiszem el, hogy a magyar embereket még mindig ennyire megvezeti egy izraeli "szakember". Esetleg megnézitek a gázai koncentrációs tábort? Ilyenre számíthattok, ha birkaként követitek az elvtársakat.
Next adósság
2013. január 21. 15:04
Lopott dolgozat egy szál se jól Lakner? Hümm!
Fakutya tizedes
2013. január 21. 14:49
"A képmutatás, a szervilizmus, a korrupció és az idiotizmus" Önéletrajzi ihletésű ballib irását olvashatják.
füst
2013. január 21. 13:39
unalmas.... tudjuk, Orbán rég megbukott. Mondjuk, mégis évek óta próbáljátok bebizonyítani, hogy miért is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!