„Gyenge” elnökséget, erős és profi végrehajtó szervezetet!

2012. december 07. 18:43

Én társadalmi munka feladatnak megfelelő, stratégiát, lobbierőt adó „gyenge” elnökségben és egy nagyon erős, profi végrehajtó szervezetben hiszek.

2012. december 07. 18:43
Veszelovszki Zsolt
Magyar Kerékpárosklub

Bár a Magyar Kerékpárosklubnál jelenleg is elnökségi tag vagyok, de az elmúlt időszakban nem tudtunk maradéktalanul haladni az érdemi munkával. Én ezt a megállást annak tulajdonítom, hogy az Elnökség és a Klub tényleges munkacsoportja nincsen jól összehangolva. Fontos, hogy az elhivatott elnökségi tagok komoly befolyással és kapcsolatrendszerrel rendelkezzenek, hogy a lehető legtöbb irányból tudjunk segítséget és közreműködőket találni, de ez mit sem ér, ha közben a Klub dolgozói nincsenek jól becsatornázva, a szervezési irányok nem kerülnek kidolgozásra és végrehajtási fázisba. Ezért tartom elengedhetetlennek, hogy a Klub Elnöksége és dolgozói közé egy ügyvezetői poszt kerüljön beiktatásra, aki egy személyben gondoskodik a visszacsatolt kommunikációról, az irányok projektekké alakításáról és végrehajtásáról. Én a Kerékpárosklub sikerességét ennek a rendszernek a felállításától teszem függővé.

A Magyar Kerékpárosklub elnökségi tagjának lenni egyrészről kitüntetés, másrészről komoly felelősség. Én biztos vagyok benne, hogy a Klub jelenlegi támogatói csoportjának megfelelő összefogásával nagyon jelentős eredmények hozhatók létre, ráadásul a támogatói csoport még közel sem érte el végleges nagyságát. Hiszem, hogy elnökségi tagként egy jól definiált munkacsoporttal együttműködve komoly hozzáadott értéket tudnék képviselni.

2013 legfontosabb feladata szerintem a szervezet pénzügyi stabilitásának megteremtése és ez új az ügyvetői funkcióval kiegészített szervezet felállítása lesz. Én társadalmi munka feladatnak megfelelő, stratégiát, lobbierőt adó »gyenge« elnökségben és egy nagyon erős, profi végrehajtó szervezetben hiszek.

Személyes feladatként a szponzorációs, a klub életében nagyon fontos pénzszerző tevékenység elindítását tartom, amit a jelenlegi elnökség vége felé kezdtünk el komolyabban megalapozni és az első tárgyalásokat lefolytatni. Ezt a munkát szívesen vinném tovább, ha a fent említett szerkezeti változások is létrejönnek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gumimaci
2012. december 17. 01:35
A Magyar Kerékpárosklub 7 fős tagsága megválasztotta az 5 fős elnökséget. Az ötfős elnökség azonnal meg is választotta az új elnököt Szilasi László személyében. A hatodik tag, nemgurul ernő továbbra is közlegény maradt. László János, jelenlegi leköszönő elnök tartalék elnök lesz.
torzsmokus
2012. december 17. 01:34
szánalmas h ezt mindenhova bekommenteled. azért 1600 és 7 között nagy különbség van, kb olyan, mint [személyeskedést inkább megtartom magamnak]
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!