Megéri pirosozni!

2012. október 18. 15:33

Igen, 4 percért és egy szál cigiért érdemes az életemet kockáztatnom és rohannom árkon-bokron keresztül!!

2012. október 18. 15:33
Shag_Beckur
Shag_Beckur blogja

A táv 11 km.

Az út: Budakeszi út - Városmajor utca - Krisztina krt - Alagút - Lánchíd - József Attila utca - Kiskörút - Üllői.

30+ lámpa.

És most jöjjenek az adatok:

Mozgásban töltött idő: 29 perc.

Teljes menetidő: 37 perc!!!

Hoppá, nyolc teljes percet töltöttem állással, hát milyen durva már, mi? Ha sose álltam volna meg, akkor sokkal hamarabb beértem volna!

Vagy nem eszik olyan forrón a kását?

Nyilván vannak olyan megállások is, amiket egy pirosozó se tud kivédeni. Alkotáson nem fog átzúzni keresztbe a piroson, hacsak nem teljesen őrült. De a János kórháznál se egy életbiztosítás a pirosozás. A Krisztina - Alagút utca kereszteződésről már nem is beszélve. Ezekre számoljunk mondjuk 2 percet összesen, még így is nyertem volna 6 percet, ha átrobogok az összes többi piroson.

Nade azokon se lehet ész nélkül átrobbanni, le kell lassítani, néha akár szinte állóra is, körbe kell nézni, majd, ha már nem veszélyes, utána át lehet menni a piroson. Ezekre a lassításokra, megállásokra számoljunk nagyvonalúan szintén 2 percet.

De így is nyertem volna 4 percet!!! Egy egész cigit is elszívhattam volna abban az időben, amennyivel hamarabb megérkeztem, ha még dohányoznék! Igen, 4 percért és egy szál cigiért érdemes az életemet kockáztatnom és rohannom árkon-bokron keresztül!!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!