Mi a teendő?

2012. október 27. 15:46

A rendőrség mindezidáig semmilyen intézkedést nem tett. Nem fogták el a tolvajt, pedig féltucat videófelvétel van a lopásairól, és még több szemtanú.

2012. október 27. 15:46
Csigafattyú
Csigafattyú blogja

„Hetekkel ezelőtt sikerült azonosítanunk azt a tolvajt, aki rendkívül aktívan lopkodja a kerékpárokat az V., VII., XIII. és IX. kerületekben. Nemcsak a nevét és személyes adatait sikerült kideríteni, de tartózkodási helyét is, ahová a lopott bicikliket hordja, valamint kedves családja vackát is, ahol drága édesapja, egy vén sittes szintén nagyban űzi az ipart, a környékbeli tizenéves kölyköket kényszerítve arra, hogy lopjanak neki.

A rendőrség mindezidáig semmilyen intézkedést nem tett. Nem fogták el a tolvajt, pedig féltucat videófelvétel van a lopásairól, és még több szemtanú, akik továbbiakat igazolhatnak. Naponta kapjuk a híreket újabb és újabb bűncselekményekről, és a szemtanúk mindannyiszor ugyanazt a személyleírást adják, ami bámulatos módon pontosan ráillik kedves ismerősünkre. Például az Aréna Plazától nemrég egy kb. 800 ezres értékű versenybicót csapott meg az egyébként őrzött kerékpártárolóból, de a jelen pillanatban a "Lopott kerékpárok" rovatban található Trek 3700-at is biztosan ő vitte el.

Kedves végletekig törvénytisztelő, a rendőrséget tévedhetetlen szuperhősök gyűjteményének tekintő fórumtársak, szerintetek mi a teendő, hogyan lehet megállítani ezt a bűnözőt? Társadalomban élő embertől nem elfogadható az a válasz, hogy »nem az én dolgom«, az erre hivatott hatóság pedig nem tesz semmit. Tehát?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2012. október 31. 17:09
Gyurcsány biciklitolvaj apját elkapták annó.
Ppali
2012. október 30. 18:57
Ugyan már, pont egy rendőrspicli ne tudná, hogy a rendőrök nem bántják az informátoraikat és sok mindent elnéznek neki cserébe az információkért? Ne bántsd a kollégádat cicus.... :)
phaidros
2012. október 28. 02:05
Esetleg belengetni nagy nyilvánosság előtt, hogy a rendőrség nyilvánvalóan érdekelt a kerékpártolvajok működésében. Emiatt tutti kaptok pert a nyakatokba, viszont a bizonyítékok mellettetek szólnak. :)
phaidros
2012. október 28. 02:04
Mármint persze úgy, hogy ne csinálj olyat, amiért viszont a tisztelt rendőr urak mégis hajlandóak a zsíros valagukat egy pillanatra kimozdítani a kinnfelejtett tábla mögötti traffipax mellől, hogy érted menjenek? Fogós kérdés. :( Nyilvánosság? :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!