A Critical Mass nyomában

2012. szeptember 24. 16:01

A BME EZK nagyra értékeli a Magyar Kerékpárosklub tevékenységét, és szorítunk nekik, hogy sikerüljön a szakmai színvonalat az általuk elvárt szintre emelni.

2012. szeptember 24. 16:01
Zaga
BME Egyetemi Zöld Kör

„Még a körön belül is megoszlottak a vélemények a Critical Mass szerepéről, mivel ez egy tömegdemonstráció, ami definíciószerűen sok ember érdekét sérthette.  Én  a fenti ok miatt a szkeptikusok közé tartoztam, de többen lelkes résztvevői voltak a sorozatnak tőlünk is, aminek közösségépítő erejét aligha lehet vitatni. A kitűzött céllal azonban mindannyian egyetértünk, a kerékpáros közlekedésnek mindenképp része van egy élhetőbb és tisztább város létrejöttében.

A BME EZK nagyra értékeli a Magyar Kerékpárosklub tevékenységét, és szorítunk nekik, hogy sikerüljön a szakmai színvonalat az általuk elvárt szintre emelni. Emellett azonban nem felejtjük el az utóbbi években tett erőfeszítéseiket sem.  Szakmai tanácsaikkal és az egyetemi rendezvényeken való megjelenésükkel is segítették, hogy fejlődjön az egyetemi kerékpározás, hiszen ez a korosztály az, aki leginkább igénybe is tudja venni a biciklis közlekedést. Ezt bizonyítja az egyetemi bringatárolók magas kihasználtsága is, főleg jó idő esetén.

Az eddigi eredmények elismerésére, és a további - nem csak egyetemi szintű - fejlesztéseket optimistán várva szervezünk egy flashmobot, melyen visszaköszön majd a Critical Mass egyik jellegzetes motívuma, a bringaemelés is. A részleteket később írjuk meg itt, illetve a facebook oldalunkon is! Bringára fel!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2012. december 04. 11:46
A fene keskeny Dob utcában, ahol még korlátokkal rövidítve is van a járda elémvágott egy biciklis és majdnem szétlapított.Utána szóltam, hogy ilyen keskeny járdán ne biciklizzen.Leszállt majd elküldött a kurva, részeges anyámba, ajánlotta, hogy szopjam le és rohadjak el, majd felémrúgott egy jó nagyot.Gratulálok a cricital massanak hogy ekkora lovat adott ekkora állatok alá.
torzsmokus
2012. december 04. 11:46
köcsögök mindig voltak és lesznek is, sajnos. arról, hogy ez a köcsög most épp bringával jár, talán tehet a critical mass. de hogy köcsög, arról biztos nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!