20 éves a nemzetközi Critical Mass

2012. szeptember 27. 10:10

A születésnapon Budapesten is indul egy Critical Mass a Hősök teréről. Ahogy ezután is, minden hónap utolsó péntekén. Nem mi szervezzük, de nem is fogjuk eldugni előletek.

2012. szeptember 27. 10:10
Critical Mass Hungary
Facebook

„Tudtok róla? Pénteken lesz 20 éves a nemzetközi Critical Mass. A világ rengeteg városában zajlik már minden hónap utolsó péntekén ez a szervezetlen együtt bringázás. Van ahol tízes, van ahol tízezres nagyságrendben. San Franciscóban, az első CM városában egész hetes ünnepség zajlik éppen. Még egy születésnapi könyv is megjelenik, több oldalon a magyar felvonulás történetével és képeivel. Mi másképp csináltuk, bejelentettük, biztosítást kértünk, konkrét célokat is kitűztünk, nyilatkoztunk, majd tárgyaltunk és már szervezetbe is szerveződünk. Nos az eredeti más, de a biciklizés öröme ugyanaz, néha még nagyobb is.

A születésnapon Budapesten is indul egy Critical Mass a Hősök teréről. Ahogy ezután is, minden hónap utolsó péntekén. Nem mi szervezzük, de nem is fogjuk eldugni előletek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2012. szeptember 27. 23:03
http://monoricenter.hu Ez lemaradt.
nick89
2012. szeptember 27. 23:02
Légyszi menjetek el a budapesti adó- és vámmentes Kínai Különleges Gazdasági Övezetbe tenni egy kört a Fertő u - Bihari u -Kőbányai u aranyháromszögben és köszönjetek be a Jegenye u sarkén a NAV Bevetési Főigazgatóságára. Itt a térkép 6 nyelven (jobb felső sarok)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!