Még egy tolvaj rendőrkézen

2012. július 31. 11:23

Ez volt a 11. akciónk, és szintén a 11. elfogott bűnözőnk.

2012. július 31. 11:23
Csigafattyú blogja
Csigafattyú

Örömmel jelentem, hogy kis csapatunk ma is sikeres volt. Egy tolvajjal több értékelheti át az életét mától. Sajnos azonban a rendőrség nagyon nem volt a helyzet magaslatán. Gyakorlatilag »becsületes megtalálóként« kezelték a tolvajt, akinek cselekményéről pedig videófelvétel is készült - hasonló minőségű, mint a múltkori - minket meg változatos ürügyekkel próbáltak lerázni. De egy idő után belátták, hogy jobb, ha teszik a dolgukat, mert úgysem hagyjuk őket aludni. Az ügyről részletek később, most lehet tapsolni. Ez volt a 11. akciónk, és szintén a 11. elfogott bűnözőnk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
phaidros
2012. augusztus 07. 13:56
Perszehogy. Hiszen már a választások után két héttel rend volt, nyilvánvaló, hogy aki másképp gondolja, az NER-ellenes. :)
keszon
2012. augusztus 07. 13:50
Te Tomcat, elgondolkodhatnál azon, hogy szimplán a gusztustalan személyed miatt nem akar senki együttműködni veled a tizenéves csicskásaidon kívül (a.k.a. szánalmas szarok, ahogy nevezted őket). Sem a rendőrség, sem a nemzeti radikálisok, sem az átlagjobbosok: már mindenhol leírtad magad, tudják, ki vagy, Alfa ügynök. Jobb lenne, ha visszahúznál az óladba, mielőtt Záhonyi Pista bácsi elküldi a következő adag dvd-tokot.
Bazijoe
2012. augusztus 06. 15:07
keszon néztél már tükörbe hogy milyen hülye vagy.
Jancsipapa
2012. augusztus 02. 18:33
A -kézen- akár el is maradhatna...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!