Nézőpont: Tekerés, szívatás

2012. május 16. 13:18

A zebrán átkelvén a lassítani nem hajlandó autós maga az Antikrisztus, kocsiban zötyögve viszont nehéz megállni, hogy ne dudáljuk le „a vérbe” az előttünk csalingázó biciklistát.

2012. május 16. 13:18
Tamás Nándor
Hajdú Online

„Két napja arról kérdezte a Napló az utca emberét, biztonságban érzi-e magát a kerékpárosoktól. Ezt olvasván azt hittem, valamit félreértek. Nem vidéki kúriák fosztogatóitól, nem az idős embereket kirabló koszlobár népségtől, hanem a bringásoktól jön rájuk a frász.

Tény, a főtéren sétálgató, ne adj’ isten elbambuló járókelők időnként majdnem testi kontaktusba kerülnek egy-egy biciklin száguldozóval, de ha az ember nyeregbe pattan, rögtön szembetűnik: mennyi gyalogos sétál angyali nyugalommal a kijelölt kerékpárúton, megcsodálva az arra felfestett útburkolati jelet, meg-megállva. Nézőpont kérdése, a zebrán átkelvén a lassítani nem hajlandó autós maga az Antikrisztus, kocsiban zötyögve viszont nehéz megállni, hogy ne dudáljuk le »a vérbe« az előttünk csalingázó biciklistát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2012. május 28. 10:17
Ti sem álltok meg, még tévedésből sem.Nyomjad, hadd ugráljon a sok hülye előled.
Csigorin
2012. május 28. 10:17
"nem az idős embereket kirabló koszlobár népségtől" nem koszlobar az... pirez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!