Nem ismerik az emberek a kerékpártámaszt

2012. május 03. 15:44

Ma beszélgettem egy hölggyel, aki a támasztól 6 méterre levő stop táblához lakatolta a bringát.

2012. május 03. 15:44
Füle Sándor
A kerékpárosbarát Gödöllőért

 

A feleségem folyton mondja, hogy nem ismerik az emberek a kerékpártámaszt, azért nem rakják oda a bicajokat. Ezt én némi kétkedéssel hallgattam, de mostantól elismerem: Nem ismerik az emberek a kerékpártámaszt. Ma beszélgettem egy hölggyel, aki a támasztól 6 méterre levő stop táblához lakatolta a bringát:

- Itt a szép új biciklitartó, miért nem tetszik használni?

- Hol?

- Hát ezek a fényes csövek itt, ni.

- Jaaa. Nem is tudtam.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukorica-jancsi
2012. május 05. 12:51
Van ugyan egy pár éves, jó szabvány a kerékpártárolók méretére vonatkozóan, ennek ellenére a legtöbb helyen még mindig a mucsai kocsma előtt álló harckocsiakadályról másolják a "tárolót". Ez az, amibe csak a bicikli első kerekét lehet betolni. És csak a kereket lehet rögzíteni, vagy legalább egy méteres zárat kell használni. Ráadásul a nyitás/zárás műveletét is a földön fetrengve kell elvégezni. Tehát összefoglalva: nehéz rögzíteni a kerékpárt, valamint nem biztonságos. Hát ezért.
advocaat
2012. május 04. 11:09
JA, és még: Aki Budapest Székesfőváros terülletjin KERÉKPÁROZ, az B U Z I !!! Ti. azért csinálja, mert az ánuszát csiklandja a nyeregnek nem nevezhető seg-alátét.
advocaat
2012. május 03. 22:58
Álláspontom: 1.§. Az Váras hellyeken a kerék tiltassék be! 2.§. A kétkerekűségér nehéz wass járjon Szamosújvárott. Indokolvány: A keréket használók az ősi magyar lovas kultúra ellenzékei. A kétkerekűek többnyire pederaszták, asszon-módra élő himmfajúak, libertáriusok és jehudisták. TILTASSANAK KIFELE! ÉLJEN A LÓ!
blogen
2012. május 03. 18:36
Miért, a KRESZ-t ismerik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!