Milyen egy városi bicikli?

2012. március 22. 22:44

Ha kell felvisz az emelkedőn, a lejtőn megállít, csomagunkat is szállítja, sötétben világít és láthatóvá tesz.

2012. március 22. 22:44
vercse
A kerékpárosbarát Gödöllőért

Szolgál: lehetőleg csak engem, előny ha másnak meg se tetszik, legyen inkább ütött-kopott ( de hibátlanul működő ), hogy nyugodtan merjem az utcán hagyni, egy edzett acél lánccal vagy U-lakattal lekötve. 

Felvisz az emelkedőn: az edzettebbeknek elég az egysebességes, de a többség igényli a váltót. Ha időjárástól függetlenül szeretnénk egy gondozásmentes szerkezetet, akkor az agyváltó a megfelelő megoldás. 

A lejtőn megállít: olyan féket válasszunk aminek működésében nagyon nehéz zavart okozni! Legyen a rendszer zárt, hogy külső hatások ( egy másik kerékpár, egy másik kerékpáros, egy tereptárgy, az út pora, az útra szórt só vagy az időjárás ) ne változtassák a fék hatásfokát! Lehet dobfék, görgős fék vagy a hajtott keréken kontra. 

Csomagunkat is szállítja: nagyon széles a választék előre vagy hátra rakható csomagtartók és kosarak közt, nem muszáj a hátunkon cipelnünk a cuccainkat.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2012. április 11. 15:42
"Milyen egy városi bicikli?" Amilyen a szomszédé volt. Amíg magára nem hagyta 10 percre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!