Ismerősömet megbüntették 100 rugóra

2012. március 12. 15:05

mert egy kis utcában éjszaka átment bicajjal a piroson.

2012. március 12. 15:05
varratrablo
A varratrabló

Ismerősömet megbüntették 100 rugóra mert egy kis utcában éjszaka átment bicajjal a piroson.

kérvényezte, hogy csökkentsék a büntetést, mert nincs állandó - és főleg nem magas - jövedelme, de ez nem hatotta meg a hatóságokat. :/
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zalatnaji
2013. április 03. 18:52
Ennyi hülye hozzászólást-ezért tart itt ez az ország, mert tele van hülyével, akiknek sok az idejük, hogy hozzászólásokat írjanak. "Éljen a demokrácia!", meg "Nagyon fontosak vagyunk!" életérzéssel a proli lelkük mélyén. Mért kell ennyire túlreagálni ezt az esetet? És hogy lehet ítélkezni, +/- érelemben??
narmer
2013. március 21. 10:51
Hát ne menjen át! Qurva élet, nagyon unom, hogy minden szabály csak másra érvényes rám meg a barátomra soha.Járjál galog a járdán, és ne tudd meg, hogy biciklisták mit tudnak művelni a gyalogosokkal.Ezeknél fegyelemezetlenebb népség nincs.
realista
2013. március 21. 10:49
A büntetés jogos, a mértéke nem. Egyébként a pénzbüntetés a legigazságtalanabb büntetési forma, mert csak látszólag büntet egyenlően. Van aki röhögve kifizeti, és nem érzi büntetésnek, míg a másikat anyagilag tönkreteszi. Ez olyan, mint mikor a békát meg az egeret egyaránt vízbedobásra ítélik. Az egyik vígan lubickol, a másik belefullad.
Rózsaszín Párduc
2012. április 11. 18:00
Jó! igazuk van azoknak a hozzászólóknak, akik a pirosban való áthajtást nagyon szigorúan bűntetnék. Az is igaz: nincs különbség este, reggel, kis utcában, nagy utcában! Három éve szabályosan lépem le hatodmagammal a járdáról CSepel városköpontjában a járdáról, a zöld jelzésnél. A pirosba belement a 35-ös busz, a cipőm orra előtt ment el a kereke kb. 10 cm-rel. Ha sietek akkor, akkor pont elébe lépek, ma nem lehetnék itt, mert én voltam a legelső balfelől, a buszhoz a legközelebb lévő gyalogos. Egy csúnya esti hír lettünk volna, mi ott hatan akkor, ha rosszul sül el a dolog. Szerencsére élünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!