Életveszélyes biciklis hóbort

2012. március 10. 18:51

A gyerekek között divattá vált a közúti forgalomban használt kerékpárokról is leszedni a fékeket! Ezek a gyerekek cipőtalpat letéve fékeznek, amihez tízszer akkora fékút tartozik!

2012. március 10. 18:51
Füle Sándor
Gödöllői Hírek

„Életveszélyes biciklis hóbort terjed Gödöllőn, főleg az általános iskolás fiúgyerekek között. A forgalomtól elzárt területen, trükkök bemutatására kialakított bicikliken gyakran nincs fék, mert az csak akadályozná a trükközést. E gyerekek között divattá vált a közúti forgalomban használt kerékpárokról is leszedni a fékeket! Ezek a gyerekek cipőtalpat letéve fékeznek, amihez tízszer akkora fékút tartozik! A Magyar Kerékpárosklub gödöllői vezetőjeként megkérek minden szülőt, akinek általános iskolás fia biciklizik, hogy nézze meg a gyerek a biciklijét, és ha nincsenek rajta a fékek, akkor azonnal tegyen a biciklire egy kerékpárzárat, amihez a gyereknek nincs kulcsa. ÉLETVESZÉLYES ez a hóbort!

Megkérem a rendőrséget is, hogy az általános iskolás fiú bicajosokat megkülönböztetett figyelemmel kísérjék, és ha ilyen, fék nélküli, felelőtlen kölyökkel találkoznak, azt állítsák elő, ijesszenek rá, büntessék meg, vagy akármilyen módon, de vessenek gátat ennek az őrült hóbortnak, amíg nem késő!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2012. április 05. 16:19
Szerintem akkor a szex utan tiltsuk be a biciklit is! Vagy a gyerekeket! Nekem mindegy, de itt egy problema, es en mar a jobbermajom megoldast is tudom: ticcsukbeeee!
nyugalmazott tanár
2012. március 18. 10:12
Ezk a gyerekek nam maguktól találták ki, felnőttektől tanulták az "adrenalin" élvezetet! Erről szólnak a kereskedelmi adók műsorai. Amilyen a minta, olyan a követője.
segabor
2012. március 16. 14:41
Nem trendi és teljesen figyelmen kívül hagyja a jelen helyzetet.
mefisto
2012. március 16. 14:39
Figyu, hallottál már arról, hogy a jobbermajmok olyan hülye tiltást is hangoztatnak hogy tilos az autópályán rohangálni? De Te ne hagyd magad korlátozni! Menj ki az M1-M7 közös szakaszára és szabad, demokratikus szavazóként boldogan ugrándozz és rohangálj a kamionok között! Az úgyis csak a fasiszta megfélemlítés része, hogy esetleg a három muslica meg két lepke mellé te is felkenődsz a hűtőrácsra! :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!