Az a legjobb a bringázásban, hogy kikapcsol

2012. február 26. 23:05

20 perc egyedül; nem nyomkodom a gépet/telefont/whatever; nyugi van, monoton tekerés, figyelem a világot magam körül, és közben félig meditálok is.

2012. február 26. 23:05
Silcucc
Silcucc

„egyébként meg az a legjobb a bringázásban - és erre is most kellett rájönnöm, így 26 évesen basszus -, h irtózatosan jól kikapcsol. 20perc egyedül; nem nyomkodom a gépet/telefont/whatever; nyugi van, monoton tekerés, figyelem a világot magam körül, és közben félig meditálok is. nyilván nem a körúton az autókhoz lehető legközelebb húzódva, attól rettegve, mikor húzza rám a kormányt egy kedves sofőr; de a kis utcák, ahol kb. alig találkozom emberrel, járó motorú autóval… és csak rajtam múlik, mekkora köröket teszek erre-arra. és persze tök jó, amikor a beépített gps végül jó helyre visz, toronyiránt közlekedés, ahogy gyalog is, csak maga a mozgás gyorsabb. aztán a kapu előtt vállra kapom, becaplatok vele a lakásba és 10 percig egyik lábamról a másikra állok; helyre teszem a gondolatokat és visszakúszok a szokásos életembe.” 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2012. március 11. 21:41
Az utcák mint a dzsungel. Csak a legéletrevalóbb marad talpon. A gyengék, a gyávák elhullanak az első sarkon. :-)
narmer
2012. február 27. 18:38
Az a legjobb bringázásban, amikor a járdán el kell ugrálni előletek, mert a biciklis akkor is a járdán teker, ha kiejlölt útja van.Elédvág, hogy a frász kitör, de nyugodtan fel is borít, mert véletlenül sincs azonosítójuk.Tegnap este jövök haza félsötét az utcában egy biciajos lámpa nélkül ott nyomul.Nem szólva a zebráról, ahol átkelésnél soha nem állnak meg, csak te kerülgeted őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!