Villamosszék-bicikli

2012. február 18. 12:37

Fékeztem, és olyan fájdalom járta át mindkét kezem, mint amikor durván elzsibbad, és szúr, de sokszorosan.

2012. február 18. 12:37
BalageP
BalageP blogja

„Szépen hull a hó ilyenkor gyönyörűség tekerni, de mivel olvadozik bíztam benne, csak megúszom zakó nélkül. Kisfiamnak mondtam is, szurkoljon, hogy keveset essek befele menet.

Árpád úton a volt uszoda előtt elbambultam, és fékeztem egy kicsit nagyobbat, hogy ne zavarjam a zebrázókat (megálljak). A kerék nem állt egyenesen oldalra kicsúszott, gondolkodtam -egy pillanatra- hogy korrigálok de ennek a gyalogosok láthatták volna kárát úgyhogy: Csaknorisz oldalvetődés kézen/háton átfordulás, felpattantam kér-e még valaki.

Gyorsan összeszedtem a bringát, válaszoltam nincs semmi bajom én így szállok le, majd zöldre indultam tovább.

Na és ezután kezdődtek a meglepetések. Gondoltam kicsit félreállok ruhát/kesztyűt igazítani, mer elázott. Fékeztem - tudom maradi de nekem még van ilyen- és olyan fájdalom járta át mindkét kezem mint amikor durván elzsibbad és szúr de sokszorosan. Megnézem mi sérülhetett, de semmi nyom. Gondoltam a hideg víz a kesztyűmben meg a sokkkk. Mozgatom tekerem nincs itt gond. Óvatosabban száguldok tovább.

Fékezek az újpesti vasútnál megint majd bepisilek. Megállok még egyszer, átnézem magam meg a bringát sehol semmi, nem volt ez komoly.

Nem világít a hátsó lámpa, de nem jövök rá miért. Világos van (8:45) kicsit zavar mert havazásban nem lenne haszontalan, de a ruhám jól látható színű, hajrá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. július 08. 16:31
Amióta Orbán van hatalmon azóta ráz a bicikli is, ez Gyurcsány alatt nem fordult elő, még a papályát sem rázta meg hiába mondott forradalmat az ellen forradalomra. Heller azonnal jelentse rövid hullámon az Eu-nak Heller: Tut gavarit Novavoz Sát: Orbán alatt ráz a bicikli, Orbán alatt ráz a bicikli. Vétel! Eu: Adását nyugtáztam, riadóztatjuk Khon Bandit maradjon állandó vétel kész, vétel!
Krupp Skya
2020. július 08. 14:47
Ha már biciklis történetek akkor legyen itt az én történetem is. Vagy 50 évvel ezelőtt akkor még megvolt a KERAVILL Újpesten az Állami Áruházzal egy picit srégen szemben. Rákospalotán laktam abban az időben, mivel antenna kábelre volt szükségem, és elég rossz volt a közlekedés Rákospalota és Újpest között kölcsönkértem egy zöld színű kerékpárt a szomszédból. Amikor odaértem az üzlethez, odatámasztottam a bringát az üzlet előtt egy fához és bementem megvenni az antennakábelt. Odabent történt egy kis malőr, ami kissé elvonta a figyelmemet, 1,2 Ft volt a kábel métere 100 Ft-ossal fizettem 10 m kábelt vettem és visszakaptam 98 Ft-ot kifelé menet számolom a pénzt 9 darab papír tízes és még 8 darab 1 forintos megszámolom kétszer, megszámolom háromszor, akárhogy számolom csak 98 Ft. Gondolkoztam rajta, hogy vissza kellene vinnem, de aztán arra gondoltam, hogy lehet lebasszák az eladót hogy miért nem figyel, akkor 10 forint nagyon nagy pénz volt majdnem 10 liter benzint lehetett érte tankolni. Így nem vittem vissza a pénzt. Elveszem a bringát a fától felszállok rá akarom hajtani, nem megy, mert valaki hátulról a csomag tartónál fogva felemelte. Mosolyogva hátrafordultam azt hittem valami ismerős, de ahogy hátrafordultam, egy teljesen idegen arc nézett rám, na mondom ez valakivel biztos összekevert. Kérdezi tőlem ismeretlen: - Hova, hova? Mondom magamban na ez még mindig nem jött rá, hogy nem az vagyok akinek gondol, én azért mosolyogva illedelmesen válaszoltam a kérdésére, -Hát megyek haza. -Az én biciklimen? Lenézek a biciklire, megállt bennem az ütő, egy hófehér biciklin ültem. -Jaj, mondom ez a magáé, akkor viszem a másikat. és elkerekeztem a zöld bringával.
Hőhe
2012. február 19. 20:56
Mandisok ! Most van az, hogy nem teccik a renccer.) Ma'má a tegnap holnapja van.
Krupp Skya
2012. február 19. 13:32
tettem egy zöld pontot és a piroson jelent meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!