Ha Orbán Viktor lányával járnék

2012. január 11. 13:02

Az van, drága após-pajtás, hogy egész múlthéten azzal voltam elfoglalva, hogy a melóhelyemen, ahol dolgozom, megpróbáltunk csinálni valami üzleti tervet 2012-re.

2012. január 11. 13:02
Sinka Károly
lvrbrd

„Az van, hogy:

 
- ötletem sincs, hogyan tervezzünk, mert kizárt dolognak tartom, hogy minden adó, törvény és bármi más megmarad így, ebben a formában dec. 31.-ig.
- kurva nehéz eladni az embereknek, hogy miközben egy nagyon-nagyon kicsit tudtunk emelni a bruttó fizetésükön és folyamatosan adócsökkentésről, meg bérkompenzációról olvasnak, mégis kevesebb a fizetésük sokkal!
- A mai napig -január idusáig- lehetetlenség eligazodni a béren felüli juttatások 2012-es piacán
- Egy logisztikával foglalkozó üzletágnak tervezni az üzemanyagár szárnyaló sebességével teljesen kivitelezhetetlen.
- A teljesítmény bérezés és az ehhez tartozó teljesítmány norma megállapítás úgy van megfogalmazva, hogy nagy valószínűség szerint egyetlen egy ember sincs ebben az országban aki ezt érti, ezek mellett meg törvényesnek maradni meg igen nehéz, hogy csináljam jól, ha senki sem tudja elmondani, hogy kell csinálni…
- A környezetezd és versenytársaid minden további félni való nélkül adócsalhatnak és ezért ha én megrohadok se tudok versenyképes árat kialakítani.
- Minden elvonás és csökkentés ami az államháztartás bevételét növeli és a munkavállalóktól van elvonva, úgy van kommunikálva, hogy természetesen nem a munkavállalótól, hanem a kőgazdag munkaadótól van elvéve, aki btw 2 éve veszteséges. és ez további haragot és rosszkedvet szül.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2012. január 12. 11:06
Eddig se lehetett tervezni, ne játsszuk már az ártatlant. Illetve lehetett, csak nem volt érdemes. Ráhellel járnék én is ;)
bpe
2012. január 11. 20:44
esetleG
bpe
2012. január 11. 20:43
"Egy logisztikával foglalkozó üzletágnak tervezni az üzemanyagár szárnyaló sebességével teljesen kivitelezhetetlen." ..esetlen be kéne érni a core-tevékenységgel, ami ugye nem igényel üzemanyagot, ha már eccer hajtás pajtás a company name ott nálatok.. olajcsúcs megvan? szal, sztem zárjátok be a benzinközpontú lovettagyártósort, és maradjon a pedál, meg a tekerés. ..zölddel át a piroson.. ;)
bpe
2012. január 11. 20:38
"Azon gondolkodtam a reggeli szarás közben, hogy mi lenne ha Orbán Viktor lányával járnék és a vasárnapi családi ebéden rákérdezni:" sinya, b@szod, ez a mondat nincs magyarul. a nyelv ugyan nem kereszténydemó, de ennyire nem liberál, gááázez, avvan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!