A világ legboldogabb embere lett a magyar válogatottnál már leírt focista

2024. március 27. 22:48

A csupaszív középpályás az Európa-bajnokság helyett a Puskás Akadémia ellen készül szomszédvári rangadóra.

2024. március 27. 22:48
Varga Kevin; Sigér Dávid

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

***

A minap még arról emlékeztünk meg, hogy 2020-ban, a törökök elleni legutóbbi hazai győzelem (2-0) alkalmával az első gólunkat szerezte. Legutóbb, s vélhetően utoljára a 2021-es Európa-bajnokságon ölthette magára a címeres mezt, a hajrában pályára is lépett a portugálok ellen (0-3) a Puskás Arénában. Sérülése miatt hosszú időt kihagyott, majd klubjában, a Ferencvárosban már-már visszaszerezte a helyét, de a téli felkészülés alatt úgy érezte, váltania kell: ötszörös magyar bajnokként szerződést bontott, majd a Fehérvár FC-hez igazolt. Sigér Dávid most a pénteki, Puskás Akadémia elleni felcsúti rangadóra készül, a 3. látogat az 5. helyen állóhoz. Kiderült, nem akármilyen motivációval lép majd pályára a 33 éves középpályás.

„Az utóbbi napjaim izgalmasan teltek, hiszen múlt hét hétfő óta akármikor megszülethetett volna a második kisfiam, ez végül a tegnapi napon történt meg. Szerencsére minden rendben volt és mindenki jól van, 

én pedig a világ legboldogabb embereként készülök a pénteki, PAFC elleni rangadóra.

 Aki már átélte egy gyermek megszületését, az tudja, hogy ez egy olyan hálás érzést és olyan plusz löketet ad, amihez nincs fogható” – tudatta az örömhírt a fehervarfc.hu-val, amelyet az Origó vett észre.

„A felcsúti csapat nem csak a tabellán van a közelünkben, hanem földrajzilag is egymáshoz közel vagyunk, emiatt külön rivalizálás jellemzi ezt a párharcot. Az elmúlt években ellenfélként megtapasztaltam azt, hogy a Puskás Akadémiának mindig olyan csapata van, amelyben nagyon sok jó képességű labdarúgó szerepel. Ha jó napot fognak ki, akkor az NB I abszolút elitjéhez tartoznak. A célunk az, hogy felvegyük felük a kesztyűt és semmikép nem szeretnénk alárendelt szerepet játszani a péntek esti rangadón” – fogalmazott a boldog édesapa. 

A 14-szeres válogatott Sigér Dávid szezonbeli 30. mérkőzésére készül, a hetedikre a Fehérvár FC színeiben.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:17
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­­g­­­ö­s­ ­l­­á­­n­­­y­­­o­­­k­­­ ­­­v­­­á­r­­n­­­a­­­k­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
zavulon
2024. március 28. 07:47
Mi a hír? Azt gondolom a mandiner szerkesztősége - előbb utóbb talán a gazdasági igazgató - is érzékeli, hogy a bulvárosodással komoly lefele tartó spirálba kerültek.
anegy_
2024. március 28. 02:42
Gratulálok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!