Megint Messi! Cristiano Ronaldónak durván elgurult a gyógyszere, Emiliano Martinezzé változott (VIDEÓ)

2024. február 26. 16:30

A portugál obszcén módon reagált az argentint éltető ellendrukkerei viselkedésére. Eljárás indult ellene.

2024. február 26. 16:30
null

Nem először, s vélhetően nem utoljára cukkolták azzal Cristiano Ronaldót, hogy az ő meccsén legnagyobb ellenlábasa, Lionel Messi nevét skandálták. Ősszel még gúnyos mosollyal vette tudomásul a portugál világsztár, ám ezúttal teljesen kikelt önmagából vagy kimutatta a foga fehérjét: a férfiasságát „ajánlotta fel” az ellenfél, az al-Sahab szurkolóinak csapata, az al-Nasszr 3-2-es győzelme után. A 39 éves CR – bármennyire is érthető a frusztráltsága – alaposan túllépett egy határt. Az esetet nem mutatta a helyi televízió közvetítése, de a Szaúd-Arábiai Labdarúgó Szövetség (SAFF) jelezte, hivatalból kivizsgálja a történteket. 

Rossz példa

Érdekesség, hogy éppen Messi egyik válogatottbeli csapattársa, a világ legjobb kapusának megválasztott Emiliano Martinez cselekedett hasonlóan, amikor milliárdok szeme láttára fajtalankodott a vb legjobb kapusának járó díjjal Katarban. Az sem kizárt, hogy Ronaldo így akart üzenni, visszavágni... Pedig nem kellene semmit bizonygatnia, 2023-ban a világ legjobb góllövője lett Erling Haalandot és Kylian Mbappét is megelőzve. A mostani szezonban 29 meccsen 28 gólnál tart a klubjában, az ominózus találkozón is betalált. Eközben Messi – igaz, hogy csak most kezdődött az Észak-amerikai bajnokság – a második bajnokiján először talált be az Inter Miamiban.

Argentina V France: Final - FIFA World Cup Qatar 2022
Megbotránkoztató – Emiliano Martinez saját öröme a 2022-es labdarúgó világbajnokság díjkiosztóján
Fotó: Ayman Aref / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Állandó harc

Több mint öt és fél éve nem játszik egy bajnokságban Cristiano Ronaldo és Lionel Messi, rivalizálásuk azonban úgy tűnik, az idők végezetéig tart. A portugál párszor odaszúrt az azóta világbajnoki címet szerzett argentinnak. Először azt kifogásolta, hogy Messi ki sem mozdul Barcelonából és a spanyol ligából, míg ő korábban Angliában, majd Olaszországban is maradandót alkotott. Később a legjobb játékosnak odaítélt Aranylabda-szavazás kapcsán fejezte ki elégedetlenségét nem egyszer CR, aki 5-nél állt meg, míg Messi már 8-nál tart. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: AFP/Fayez NURELDINE 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!