Egyelőre nem tudni, milyen szerepet kap Szoboszlai január elsején

2024. január 01. 07:52

Jürgen Klopp még titkolózik a szarkák elleni kezdőről.

2024. január 01. 07:52
Dominik Szoboszlai of Liverpool during the Premier League match between Newcastle United and Liverpool at St. James's Park, Newcastle on Sunday 27th August 2023.

A Magyar Nemzet arról ír, hogy a Liverpool és Szoboszlai Dominik különleges meccset játszik a Premier League 20. fordulójában, hiszen az év első napján, január 1-jén fogadja a Newcastle-t az Anfield Roadon. Hangsúlyozzák: 

Jürgen Klopp csapata a naptári évet a tabella élén zárta, 

és a Newcastle elleni meccs eredményétől függetlenül a 20 forduló végén is ott marad.

Mint kiderült, Alexis Mac Allister pénteken már a csapattal edzett és a Szarkák ellen bizonyára ott lesz a keretben. A mérkőzés előtti napon megtartott sajtótájékoztatón az újságírók elsősorban a többi sérültről faggatták Jürgen Kloppot, aki elmondta:  Andy Robertson, Thiago Alcantara, Sztefan Bajcsetics, Kostasz Cimíkász és Joel Matip sem játszhat még, ugyanakkor 

a vezetőedző nem mondott semmit sem a kezdőcsapatról, így azt sem tudjuk, hogy Szoboszlai Dominiknak milyen szerepet szán. 

Hozzáteszik: a magyar válogatott csapatkapitánya a 19. fordulóig minden bajnoki meccsen kezdett, akkor azonban a kispadra került, onnan szállt be a második félidőben. 

Nyitókép: Robert Smith/MI News/NurPhoto

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
powerage
2024. január 01. 12:18
Az olasz Vatikán-szakértő italystart.com hírei szerint Szoboszlai ideiglenesen átveheti Ferenc pápa helyét, amíg az egyházfő Vatikánt képviseli a következő VB-n.
I feel the earth move under my feet
2024. január 01. 08:26
Már az is hír, ha semmit sem tudunk Szoboszlairól... bravo.. (megbízható forrásból tudom, hogy nem vett Kyocera nyomtatót, mer' az buzis!)
akkor ki
2024. január 01. 08:19
Ma este Szoboszlai gólt fogunk látni!
akkor ki
2024. január 01. 08:18
Támadó szekcióban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!