Haaland a pálya után az Instán is őrjöngött

2023. december 05. 08:10

Eltiltás várhat a csodacsatárra, nem bírja befogni.

2023. december 05. 08:10

A Daily Star arról ír, hogy eltiltás várhat Erling Haalandra, mivel a közösségi oldalán a nemzetközivé vált WTF rövidítést használta Simon Hooper játékvezető ténykedésére. 

A rövidítés nagyjából ennyit jelent: Mi a f.sz? Ezért a tettéért bűnhődhet az angol szövetségnél,

 írják.

Az előzményekhez tartozik, hogy a Premier League 14. fordulójának vasárnapi rangadóján a címvédő Manchester City hazai pályán 3–3-ra végzett a 90. percben egyenlítő Tottenhammel. A játékvezetői baki ezután, a 94. percben született, amikor Haaland tökéletes indítást tett Jack Grealish felé, miközben a Spurs védője felrúgta. 

A spori elsőre tovább engedte a támadást, a szabályoknak megfelelően, hiszen a City folytatni tudta a támadást és gólhelyzetbe került volna, ezután mégis a sípjába fújt. 

Akkor többen is reklamáltak, Haaland tajtékzott. Most pedig a sárga lap mellé jöhet a WTF-es poszt miatti eltiltás.

A Daily Star szerint Haaland ügyét amúgy is vizsgálták volna, mivel a meccs jegyzőkönyvébe bekerült néhány nyomdafestéket nem tűrő beszólás tőle.

Íme, a pályán történt eset:

Nyitókép: X

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2023. december 06. 02:57
• egonsamu dec. 05. 08:24 Csodacsatár? Egy sportszerütlen elkényeztetett barom... • Ben Jeremiah ➜ egonsamu dec. 05. 09:14 Nem sportszerűtlen, de az adott helyzetben (3:3, és gólpasszt ad, és hülye módon lefújják az akciót) simán elborulhat az agya. Bárkinek. (Viszont egy másodperc alatt le kellene higgadnia.)" Ritka tehetség, de fiatal még (23 éves), és erősebb az igazságérzete, mint a belátása. Megértem, sokan ilyenek ebben a korban…
bölcsuhú
2023. december 05. 10:21
Ez nem birói hiba olt, hanem szándékos csalás! S milyen büntetés vár a bíróra?
Roadkill
2023. december 05. 10:05
hamarosan a mesterséges intelligencia átveszi a bírók szerepét, megszűnik a csalás
backsplash
2023. december 05. 09:24
Ezek a bírók is megérik a pénzüket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!