Vannak csapatok, melyeket a fideszes politikusok vagy ők maguk, vagy a haveri kör által, de a magasba emelnek

2023. október 30. 06:02

A Kispestet pedig tönkretette ugyanez a politikai elit.

2023. október 30. 06:02
null
Lipták Tamás
Lipták Tamás
Telegram

„Vannak csapatok, melyeket a fideszes politikusok vagy ő maguk, vagy a haveri kör által, de a magasba emelnek. Nagyon magasra.
A Kispestet pedig tönkretette ugyanez a politikai elit. Teljesen. Ma már csak a lelátón maradt belőle, ott viszont erősek maradunk.

Kispest–Kazincbarcika 0-1.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Perczel Éva
2023. október 30. 12:16
Na végre! Ez még hiányzott! Újabb frontot nyitott a "merazorbán" galeri.
Dixtroy
2023. október 30. 11:49
Gólt kell rúgni baszd meg, aztán nem tesz tönkre semmi.
paltamaspal
2023. október 30. 10:47
Kispesten kb nyílt titok, hogy a hajráfradizó Szijjártó haverjai talicskákon tolták ki a pénzt a klubból, majd amikor az elfogyott, leléptek és ott hagyták a kasszát üresen.
Öreg Palóc
2023. október 30. 10:35
Apám a Honvédnak szurkolt, (Isten nyugosztalja). - de akkor még Puskás is játszott a Honvédban. Azt ugye el sem kell mondani, hogy a Kispesten lévő Honvéd a Magyar Népköztársaság Honvédségének kirakatcsapata volt több, mint 50 éven át !! Oda (is) folyt a Néphadsereg pénze de bőven ám. Ha valaki tehetség feltűnt valahol, azt 18 évesen bevonultatták valamelyik kisebb katonai focicsapathoz, aztán onnan került a kispesti Honvédhoz (ha méltó volt rá). Még nyilasit is meg több Fradistát is ezzel fenyegették ha jól emlékszem. Szóval a Kispest, mint jogutód csak fogja be !!! - mert nem attól mentek tönkre, hogy más csapatok tönkre tették őket, hanem attól amitől tönkre ment maga a szocializmus. A HOZZÁ NEM ÉRTÉSTŐL !!!! Puskás is mondta: "Kis pénz kis foci, nagy pénz, nagy foci! " A kispest meg csak kis focira képes, ezért nincs ott nagy pénz se.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!